Τι απάντησε ο Ρέμπε για τη μη απόκτηση αμυντικού χαφ

Χρύσανθος Δοβλέτογλου14 Οκτωβρίου 2020

Για τις ενέργειες που έκανε ο ΠΑΟΚ στο κομμάτι του επιθετικού, αφού γνώριζε από την αρχή του καλοκαιριού ότι ο Τσούμπα Άκπομ θέλει να αποχωρήσει από την Τούμπα, αλλά και για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν προχώρησε στην απόκτηση ενός αμυντικού χαφ ρωτήθηκε ο Όλαφ Ρέμπε.

Αναλυτικά όσα απάντησε:

Ποιες ενέργειες έγιναν για επιθετικό, αφού ο Άκπομ ήθελε να αποχωρήσει και για αμυντικό μέσο, όπως ζήτησε ο Φερέιρα: 

«Είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτό το ερώτημα γιατί υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες. Το μεταγραφικό παζάρι δεν λειτουργεί όπως οποιοδήποτε μαγαζί. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες, το κατάλληλο τάιμινγκ, διάφορες ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Είναι δύσκολο να συγχρονιστούν αυτά τα κομμάτια. Όταν έρχεται κάποιος νέος παίκτης είναι δύσκολο να είναι ετοιμοπόλεμος. Είναι πιθανό, αλλά το νορμάλ είναι να μην συμβεί. Οπότε και νρίτερα να είχε έρθει ο επιθετικός, μάλλον δεν θα ήταν διαθέσιμος. Η επιλογή του Τσόλακ έγινε πολύ προσεκτικά. Όσον αφορά το γιατί ήρθε πιο αργά είναι δύσκολο να απαντηθεί και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς.

Δεν μπορούμε να ικανοποιούμε και όλες τις επιθυμίες του προπονητή, εμείς κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν. Εχει στη διάθεσή του παίκτες για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Έχουμε κάνει συζητήσεις για τον μέσο, σέβομαι την επιθυμία του, αλλά και αυτός σέβεται την δικιά μου να μην φέρουμε τώρα κάποιον παίκτη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.