Ο Ραζβάν το ζήτησε, ο ΠΑΟΚ δουλεύει την ανανέωση του Ελ Καντουρί

Κώστας Πετρωτός05 Ιουνίου 2021

ΟΡαζβάν Λουτσέσκου έκλεισε το μάτι στον Ελ Καντουρί. «Είμαι χαρούμενος για τον Ελ Καντουρί και θα χαρώ αν παραμείνει και ανανεώσει. Θέλω να μείνει ο Καντουρί», είπε στην συνέντευξη Τύπου-παρουσίασή του και φυσικά τα λόγια μετουσιώνονται σε πράξεις. Οι συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με τον Μαροκινό διεξάγονται πλέον εντατικά.

Φυσικά, υπάρχει ένας σκληρός διαπραγματευτής όπως είναι ο Μίνο Ραϊόλα, αλλά η στάση του Λουτσέσκου δίνει ένα επιπλέον ατού στον ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη διαπραγμάτευση. Ο Ελ Καντουρί ξέρει ότι αν μείνει θα έχει άκρως κομβικό ρόλο στην ομάδα με έναν προπονητή που τον γνωρίζει πολύ καλά και ποντάρει στην ποιότητά του με την μπάλα στα πόδια.

Προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη, ούτε μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο, το έδαφος είναι πολύ γόνιμο για να προκύψει το νέο deal που θα κρατήσει τον Ελ Καντουρί στην Τούμπα και για τα επόμενα χρόνια με στόχο να έχει σημαντική συνεισφορά στα επόμενα τρόπαια.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.