Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα αποχωρήσει από την Αλ Χιλάλ αν....

Γιώργος Ηλιάδης22 Ιουνίου 2020

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει σχεδόν όλες τις ομάδες του κόσμου και οικονομικά, καθώς τα έσοδα έχουν μειωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό, γεγονός που τις οδηγεί στο να κινηθούν πιο συντηρητικά σε όλα τα επίπεδα. 

Σε αυτό το πλαίσιο έρχονται δημοσιεύματα από αραβικά ΜΜΕ, τα οποία αναφέρονται στο μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ, τονίζοντας χαρακτηριστικά τις δύο προϋποθέσεις για να παραμείνει στον σύλλογο της Αραβίας ο Ρουμάνος προπονητής.

Συγκεκριμένα ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, για να συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα, θέλει να έρθουν παίκτες εγνωσμένης αξίας που θα βοηθήσουν άμεσα, ώστε να συνεχιστεί αυτή η επιτυχημένη πορεία που έχει χαραχθεί την φετινή χρονιά.

Η δεύτερη προϋπόθεση του είναι να του γίνει μια γενναία αύξηση συμβολαίου, καθώς υποστηρίζει ότι έχει πολύ πιο συμφέρουσες οικονομικά προτάσεις από άλλους συλλόγους. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου εισπράττει 4 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από την Αλ Χιλάλ, και υπό αυτό το πρίσμα νιώθει αδικημένος, καθώς ο προηγούμενος προπονητής του αραβικού συλλόγου, Ζορζέ Ζεσούς έπαιρνε 5 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει τις επιτυχίες που είχε ο ίδιος. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.