«Ο Ραϊόλα είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος για τους παίκτες και ο χειρότερος για τις ομάδες»

Metrosport Team28 Απριλίου 2022

Ο γυμναστής του Βαγγέλη Παυλίδη, Απόστολος Μαστρανέστης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον άνθρωπο Μίνο Ραϊόλα, με αφορμή την υπόθεση του υποτιθέμενου θανάτου του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη γνωριμία με τον Ραϊόλα: «Είχαν την τύχη πέρυσι το καλοκαίρι να τον επισκεφτώ στο Μόντε Κάρλο στα πλαίσια της μεταγραφής του Βαγγέλη Παυλίδη στην Άλκμααρ και να γνωρίσουμε από κοντά τον Μίνο Ραϊόλα.

Μας είχε καλέσει στο γραφείο του για να κάνουμε κάποιες διαπραγματεύσεις με κάποιες ομάδες, οι οποίες είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη. Ο Ραϊόλα είχε αναλάβει τον Παυλίδη». 

Για τη συνεργασία του Ραϊόλα με τον Παυλίδη: «Ο Βαγγέλης ήταν στην Ολλανδία και κάποια στιγμή, όταν ήταν στη Βίλεμ, χτύπησε το τηλέφωνό του και ήταν ο Ραϊόλα. Μάλιστα, ο Βαγγέλης στην αρχή νόμιζε ότι κάποιος του κάνει πλάκα. Παρόλα αυτά πείστηκε μετά ότι είναι ο Μίνο Ραϊόλα και έτσι τον κάλεσε να γνωριστούν από κοντά.

Την πρώτη φορά πήγε ο Βαγγέλης μόνος του γνώρισε τον Μίνο Ραϊόλα και πέρυσι στα πλαίσια της μεταγραφής πήγαμε μαζί. Το σημαντικό σε όλη την συνεργασία ήταν ότι Βαγγέλης δεν είχε εκπρόσωπο από κάποιο γραφείο και ήθελε με τον άνθρωπο που θα συνεργαστεί να έχει μιλάει απευθείας με τον ίδιο.

Όταν πήρε τηλέφωνο ο Ραϊόλα του είπε ότι σε θεωρούμε ένα πολύ καλό πρότζεκτ και θέλουμε να σε αναλάβουμε. Και ο Βαγγέλης του είπε ότι είναι μεγάλη τιμή αλλά εγώ θέλω να μιλάω μόνο μαζί σου και ο Ραϊολα το δέχτηκε εύκολα». 

Αναφορικά με τον άνθρωπο Ραϊόλα, απάντησε: «Εάν δεν ξέρει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος είναι ο Μίνο Ραϊόλα, θα πει ότι είναι ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος, δεν δείχνει αλαζόνας στην προσωπική του ζωή, άλλο τι εμφανίζει στις διαπραγματεύσεις με τις ομάδες.

Αυτό που μπορώ να πω από τις διαπραγματεύσεις που έζησα εκείνο το διήμερο, μιλάμε για έναν κορυφαίο άνθρωπο στο διαπραγματευτικό κομμάτι. Εκεί είναι πραγματικά σκληρός, επιθετικός και πάρα πολύ αντιπαθητικός για τις ομάδες. Όμως στην προσωπική του ζωή είναι πολύ φιλικός. έχω καλές εντυπώσεις από τον ίδιο.

Άλλον Ραϊόλα γνώρισα όταν μιλούσε με τις ομάδες, άλλον όταν ήμασταν έξω από το γραφείο. Μιλώντας με έναν άνθρωπο της Άλκμααρ μου είπε πως είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής και ο χειρότερος για τις ομάδες».

Για το πρόβλημα υγείας που έχει: «Μακάρι να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του. Βρίσκεται στην Ιταλία, η υγεία του δεν είναι καλή αλλά η πληροφορία που βγήκε σήμερα όπως αποδείχθηκε ήταν ψευδής. Είναι άρρωστος, έχει ένα θέμα υγείας, δύσκολα είναι, αλλά πιστεύουμε να το ξεπεράσει».

Τέλος, για το πόσους συνεργάτες έχει: «Σε κάθε χώρα έχει δύο με τρεις ανθρώπους με τους οποίους ο ίδιος μιλάει για την εξέλιξη των παικτών και οι παίκτες με τους συνεργάτες του. Και όταν έρχεται το κομμάτι της διαπραγμάτευσης εκεί είναι που παρεμβαίνει ο ίδιος, αλλά ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν μιλάει με κάποιον εκπρόσωπό του Ραϊόλα, μιλάει με τον ίδιο». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.