Ο Ράφα Σοάρες κέρδισε το πρώτο στοίχημα

Γιώργος Ζαΐρης05 Δεκεμβρίου 2022

Ανεξάρτητα του πόσες και σε ποιες θέσεις θα κάνει μεταγραφές ο ΠΑΟΚ τον προσεχή Ιανουάριο είναι ξεκάθαρο πως και εδώ στη Λάρνακα έχει επιβεβαιωθεί στον απόλυτο βαθμό πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να στηριχθεί στον Ράφα Σοάρες. Ενας ποδοσφαιριστής που στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου "συστήθηκε" στον κόσμο της ομάδας που τον "έψαχνε" για αρκετούς μήνες. Είναι προφανές πως αυτόν τον Σοάρες "έψαχνε" και ο Λουτσέσκου και περίμενε να εμφανιστεί ώστε να διεκδικήσει τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε αυτές τις προπονήσεις που είχα την ευκαιρία να τον παρακολουθήσω καθημερινά, διέκρινα μια τεράστια αυτοπεποίθηση αφενός και αφετέρου στοιχεία στο παιχνίδι του που αφορούν και τον τρόπο που βοηθά στην επίθεση αλλά και στην άμυνα.

Είναι προφανές πως μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μπροστά του πλέον έχει πεδίο λαμπρό κυρίως γιατί πλέον έχει πείσει τον Λουτσέσκου πως μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που του ζητά μέσα στο γήπεδο.

Και είναι μεγάλη μαγκιά του ίδιου του ποδοσφαιριστή ένα πράγμα:κατάφερε μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων να αντιστρέψει την κατάσταση. Μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ο Λουτσέσκου είχε πει πως εκείνη τη δεδομένη στιγμή αν και πρόκειται για έναν άριστο επαγγελματία, ήταν επιλογή πίσω από τους Τσαούση-Βιεϊρίνια. Τώρα και από αυτά που είδα στην Λάρνακα και κυρίως μέσα από τις προπονήσεις είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για βασικό πυλώνα της ομάδας που θέλει να έχει ο Λουτσέσκου για να διεκδικήσει ως το τέλος το καλύτερο δυνατό στις εγχώριες διοργανώσεις. 

Ο Ράφα έχει την ευκαιρία και από αυτόν εξαρτάται. Και μην ξεχνάμε πως υπάρχει και ο Αντρέ και ο Τσαούσης. Ο νεαρός επιστρέφει από τον τραυματισμό, γνωρίζει πως πλέον υπάρχει τεράστιος συναγωνισμός και μόνο οφέλη σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.