Ο Ράφα Σοάρες και τα εύλογα ερωτήματα

Γιώργος Ζαΐρης18 Σεπτεμβρίου 2022

Εχουν περάσει 76 μέρες από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι στην Τούμπα όπου ο Ράφα Σοάρες είχε υποστεί θλάση και είχε αναγκαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για δυο εβδομάδες. 

Επέστρεψε, τον τελευταίο μήνα προπονείται σε φουλ ρυθμούς και όμως δεν έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για κάποιο από τα πέντε ματς Πρωταθλήματος. Ο Λουτσέσκου πριν τον αγώνα με την Λαμία είχε δηλώσει πως δεν είναι ακόμη στον βαθμό ετοιμότητας που θα ήθελε. Μια απάντηση που όμως δημιουργεί ερωτηματικά αν σκεφτούμε τη διαχείριση άλλων παικτών.

Για παράδειγμα και ο Ελ Καντουρί είχε υποστεί θλάση αλλά και στις αποστολές είχε συμπεριληφθεί αλλά και αγωνίστηκε. Και αν τελικά ο Ράφα Σοάρες πραγματικά δεν έχει ρυθμό, γιατί δεν αγωνίστηκε χθες με τον ΠΑΟΚ Β’ απέναντι στον Μακεδονικό ώστε να πάρει παιχνίδι στα πόδια του; 

Θυμίζουμε πως άλλοι παίκτες όπως για παράδειγμα ο Ινγκασον πέρσι είχε παίξει σε δυο ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ μέχρι να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα. Χθες επίσης, οι Κουαλιάτα και Ρικάρντο ήταν με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Σοάρες όχι. Ενας παίκτης που είχε αγωνιστεί σε όλα τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και είχε παίξει και τα δυο ματς με την Λέφσκι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.