Ο Πρίγιοβιτς πατά γκάζι για την επόμενη σεζόν!

Metrosport Team01 Ιουνίου 2020

Αδικεί τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το γεγονός ότι αναγκάστηκε να εξηγήσει δημόσια ότι δεν έκανε κανένα πάρτι, ούτε κάτι επιλήψιμο στην αρχή της καραντίνας στην Σερβία. Κι αυτό γιατί εδώ και περίπου τρεις μήνες που βρίσκεται στην πατρίδα του δουλεύει καθημερινά αρκετές ώρες προκειμένου να είναι έτοιμος για την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου όπου πιστεύει ότι θα βρίσκεται σε μία άλλη ομάδα από την Αλ Ιτιχάντ.

O 30χρονος φορ έχει ακολουθήσει, όλη αυτή την περίοδο, ένα πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας υπό τις οδηγίες ενός γυμναστή τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά από την περίοδο της κοινής παρουσίας τους στον ΠΑΟΚ, τον Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

Ο παλιός συνεργάτης του Βλάνταν Ίβιτς που έχει ολοκληρώσει το πέρασμά του από το MLS έχει φροντίσει να φέρει τον υψηλόσωμο στράικερ σε πολύ καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, τέτοια που του επιτρέπουν να βγάλει σε υψηλή ένταση προπόνηση μεγάλης διάρκειας.

Παράλληλα, ο Σέρβος γυμναστής δουλεύει με τον συμπατριώτη του πάνω στην δύναμη και την ευλυγισία, στοιχεία απαραίτητα για κάθε παίκτη και ειδικά για εκείνους που αγωνίζονται στην θέση του φορ.

Οι δύο τους βρίσκονται καθημερινά σε γυμναστήριο που διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να γίνει σωστή δουλειά και, όπως σημειώσαμε, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες, ο Πρίγιο έκανε και ένα τεστ για να διαπιστώσει τον βαθμό προόδου του και τα αποτελέσματα ήταν άκρως θετικά.

Οι προπονήσεις με την Τσουκαρίτσκι

Η εκτίμηση που υπάρχει στην παρούσα φάση είναι ότι ο Πρίγιοβιτς με δύο, τρεις εβδομάδες προπονήσεων σε ομάδα θα είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί. Και ακριβώς γι’ αυτό τον λόγο, έχει αρχίσει να κάνει προπονήσεις και σε γήπεδο μαζί με την ομάδα της Τσουκαρίτσκι. Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις της πέμπτης ομάδας του σερβικού Πρωταθλήματος στην φετινή σεζόν είναι ακριβώς δίπλα στο γυμναστήριο που δουλεύει ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ κι αυτό του δίνει την δυνατότητα να συμμετέχει σε κομμάτια ποδοσφαιρικών προπονήσεων.

Ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλά και φάνηκε αυτό όταν πριν λίγες μέρες ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagramβίντεο από την δουλειά που κάνει καθημερινά.

Τέλος, όσον αφορά στο μέλλον του, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι με τον ένα (δανεισμό) ή τον άλλο (απόκτηση ελευθέρας) τρόπο αυτό το καλοκαίρι ο «Πρίγιο» θα αποδεσμευτεί από την Αλ Ιτιχάντ και μένει να φανεί αν στους υποψήφιους διαδόχους του μπορεί να «παίξει» δυνατά το όνομα του ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση περί τα τέλη Ιουνίου θα αρχίσουν οι ζυμώσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Πρίγιογκολ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.