Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς στο πλευρό της οικογένειας Δημόπουλου

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς με ανακοίνωση του συμπαρίσταται στην οικογένεια Δημόπουλου. Αναλυτικά:
Αυτές τις δύσκολες μέρες για όλους, ένας άνθρωπος, από τους καλύτερους και συμπαθείς επαγγελματίες της Καλαμαριάς έχει την ανάγκη μας, ο κ.Δημόπουλος βιώνει τον δικό του «Γολγοθά». Λόγω ενός σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, βρίσκεται καθηλωμένος σε κώμα στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ξανά να εργαστεί, να οδηγήσει, να περπατήσει, να ζήσει όπως πριν. Η ιατρική περίθαλψη του είναι δαπανηρή και η οικογένεια του απευθύνει έκκληση σε όλους, όσους μπορούν να βοηθήσουν, αγοράζοντας προϊόντα από το γνωστό κατάστημα που υπάρχει στην οδό Πόντου.
Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς βρίσκεται αρωγός της προσπάθειας αυτή και προσκαλεί τους συνδημότες μας να σταθούν στο πλευρό ενός ανθρώπου, πραγματικό διάμαντι.
Την έκκληση συντονίζει ο γιος Μιχάλης, ο οποίος όπως αναφέρει: «Πρέπει άμεσα να μαζευτούν χρήματα και για αυτό τον λόγο ξεπουλάμε όλα τα υπάρχοντα για την καλύτερη δυνατή περίθαλψη του.
ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ : μηχανάκι 125 κυβικά για ανταλλακτικά ταιφουν.
Πωλείται air condition μικρό του μαγαζιου.
Πωλείται τέντα ενός χρόνου περίπου τρία μέτρα και κάτι σε άριστη κατασταση. Πωλούνται φωτιστικά και φώτα οροφής στρογγυλα.
Πωλούνται προβολέας μεγάλος εξωτερικός και δύο μικροί αθικτοι καινούργιοι στο κουτί τους.
ΠΩΛΟΎΝΤΑΙ ΠΡΟΪΌΝΤΑ : γυναικειες Τσάντες και τσαντάκια ανδρικα, Σακίδια πλάτης,  Τσάντες μεγάλες, Βαλίτσες ταξιδιού, αεροσκαφους, Βαλίτσες πολύ μεγαλες. SOS οι τσάντες πρέπει οπωσδήποτε να πουληθούν γιατί δεν υπάρχει χώρος αποθήκευσης. 
Επίσης πωλούνται δωράκια διαφορά για άντρα και γυναίκα.
Εικόνες σε ξυλο, Κολωνιες, Καλλυντικα, Βαφές μαλλιων, Ρολόγια, Ειδη για τα νύχια, Και πολλά άλλα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6947250452 ΜΙΧΑΛΗΣ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.