Ο περίεργος ρόλος ενός ατζέντη στην υπόθεση Τζοβίνκο

Κώστας Πετρωτός28 Ιουλίου 2021

Στην φωτογραφία που βλέπετε, ο κύριος που αγκαλιάζει τον Σεμπαστιάν Τζοβίνκο είναι ο Αντρέα Κατόλι. Πρόκειται για τον επίσης Ιταλό, νέο ατζέντη του 34χρονου άσου που χθες εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο και απειλεί να περιπλέξει την υπόθεση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ. Για να εξηγήσουμε τον... περίεργο ρόλο του νεαρού ατζέντη, θα πρέπει να σημειώσουμε το εξής: 

Ο Κατόλι δεν ήταν ο ατζέντης του Τζοβίνκο όταν έκανε την συμφωνία με την Αλ Χιλάλ, ούτε είχε καμία συμμετοχή ως τώρα στην συζήτηση που γίνεται μεταξύ ΠΑΟΚ-Τζοβίνκο-Αλ Χιλάλ για να μείνει ελεύθερος ο «Σέμπα» και να έρθει στην Τούμπα. Ο Λουτσέσκου τον έψηνε από τον Ιούνιο και ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε και εξακολουθεί να το κάνει να... σπρώξει την συμφωνία λύσης της συνεργασίας του Ιταλού άσου με την σαουδαραβική ομάδα. 

Και χθες, ξαφνικά, εμφανίστηκε ο Αντρέα Κατόλι να ενημερώνει τους Ιταλούς ρεπόρτερ (ενδεχομένως και τους Αραβες) ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και με βάση τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να γίνει συμφωνία με την ελληνική ομάδα. Προφανώς ή επιχειρεί να αποκτήσει ρόλο (και άρα να έχει και αυτός όφελος) στην μεταγραφή ή θέλει να κερδίσει χρόνο για να εμφανίσει κάποια άλλη πρόταση στον Τζοβίνκο και να τον «ψήσει» να την αποδεχθεί. 

Στην Τούμπα παρακολουθούν αυτή την προσπάθεια, αλλά εκτιμούν ότι δεν αλλάζει τα δεδομένα. Μέσω Λουτσέσκου, έχει ήδη βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας και το τελευταίο εμπόδιο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ Αλ Χιλάλ-Τζοβίνκο. Σημαντική λεπτομέρεια: Το συμβόλαιο του παίκτη δεν ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά το καλοκαίρι του 2022. Αρα η διαπραγμάτευση Αλ Χιλάλ-Τζοβίνκο γίνεται για όλο το ποσό των 6 εκατ. ευρώ ετησίως που προβλέπει η μεταξύ τους συμφωνία. Και οι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ δεν έχουν την φήμη και των πιο εύκολων διαπραγματευτών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.