Ο Πασχαλάκης χρωστάει εξήγηση μόνο σε κάθε μικρή Βίκυ

Κώστας Πετρωτός30 Σεπτεμβρίου 2022

Εγινε, λοιπόν, αυτό που όλοι λίγο πολύ γνώριζαν εδώ και εβδομάδες: ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ντύθηκε στα «ερυθρόλευκα». Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για «άδειασμα» του ΠΑΟΚ ή κάποια «θολή» κίνηση από μέρους του σε όλη την διαδρομή Τούμπα-Πειραιά. Ο Δικέφαλος του είχε στείλει από νωρίς το μήνυμα ότι το κεφάλαιο της απόλυτα πετυχημένης σχέσης τους «κλείνει» και ότι είχε αποφασίσει να επενδύσει σε έναν νεότερο και πολλά υποσχόμενο (Κοτάρσκι) γκολκίπερ, ανοίγοντας τον δρόμο στον ίδιο να διαπραγματευτεί όπως θέλει το μέλλον του.

Η επιλογή Ολυμπιακός δεν άρεσε σε κανένα οπαδό του ΠΑΟΚ, όπως δεν αρέσει στον οπαδό της Μπαρτσελόνα όταν ένας παίκτης της πάει στην Ρεάλ ή αν κάποιος ακολουθήσει το δρομολόγιο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ στους φίλους των δύο συλλόγων. Απόλυτα ανθρώπινα και κατανοητά όλα αυτά, όπως και η δική του κίνηση, από την στιγμή που δεν ήταν δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν είχε «πουλήσει ΠΑΟΚτσιδιλίκι», όπως σωστά είχε επισημάνει πριν λίγες μέρες ο Στέφανος Αθανασιάδης μιλώντας στο Metropolis 95,5.

Αγωνιστικά, προφανώς, και δεν είναι παράλογη μία επιλογή ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Ευρώπη, ειδικά από την στιγμή που υπήρχε και έξτρα λόγος (Ειρήνη Παπαδόπουλου), για να αρνηθεί ο 32χρονος γκολκίπερ τα «πετροδόλαρα» των Αράβων. 

Ο Πασχαλάκης πέρασε πέντε υπέροχα χρόνια στον ΠΑΟΚ, βοήθησε τα μέγιστα να κατακτήσει ο σύλλογος αήττητο Πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα, πήρε δόξα, χρήμα και αναγνώριση από τον κόσμο και αποχώρησε. Υπάρχει μόνο ένα «αλλά», αυτό που το δημιούργησε ο ίδιος αδικαιολόγητα όταν βρέθηκε να μιλάει με την μικρή Βίκυ, φίλη του ΠΑΟΚ σε μία συνέντευξη στο ΠΑΟΚ TV. Τότε, όταν τον ρώτησε αν θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό, προτίμησε να χρησιμοποιήσει μεγάλα λόγια και όχι απλά να πει την αλήθεια («το ποδόσφαιρο είναι το επάγγελμά μου και ως εκ τούτου όσο και να δένομαι με μία ομάδα, μπορεί να βρεθώ στον μεγάλο αντίπαλό της»).

Χρωστάει μία εξήγηση, λοιπόν, σε κάθε μικρή Βίκυ που εκείνη την μέρα τον άκουσε και πίστεψε ότι και για τον ίδιο ο ΠΑΟΚ ήταν κάτι παραπάνω από μία επαγγελματική ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.