«Ο Πασχαλάκης αξίζει να ανανεώσει, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει έναν ακόμα τερματοφύλακα»

Metrosport Team03 Μαρτίου 2022

Ο πρώην τερματοφύλακας του Άρη, Δημήτρης Καρατζιοβαλής, μίλησε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και το ενδεχόμενο ανανέωσης του Έλληνα γκολκίπερ με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ζήτημα της ανανέωσης του Πασχαλάκη: «Η φετινή χρονιά του Πασχαλάκη είναι πάρα πολύ καλή, έχει δώσει βαθμούς στον ΠΑΟΚ. Στατιστικά ένας τερματοφύλακας δίνει 10-15 βαθμούς το χρόνο, όταν παίζει περίπου όλα τα παιχνίδια. 

Οπότε δικαιωματικά για εμένα αξίζει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του και να πάρει ένα ακόμα τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ, ώστε να έχει πιο μεγάλο ανταγωνισμό. Γιατί δεν νομίζω πως ο Ζίβκοβιτς ήταν τόσο καλή επιλογή. Έτσι, θα γίνει καλύτερος ο Πασχαλάκης, αλλά και άλλος τερματοφύλακας που θα έρθει, θα πρέπει να διεκδικεί θέση και να υπάρχει υγιής ανταγωνισμός προκειμένου ο ΠΑΟΚ να βγει κερδισμένος.

Ο Λουτσέσκου εμπιστεύεται πάρα πολύ τον Πασχαλάκη και πιστεύω θα πάρει έναν τερματοφύλακα που θα μπορούν να είναι βασικοί. Εγώ θεωρούσα πως και οι δύο τερματοφύλακες πρέπει να είναι ισάξιοι και όταν χρειαστεί να βρίσκεται εκεί. 

Επειδή ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος και θέλει να γίνει μεγαλύτερος με τον Ιβάν Σαββίδη, έχοντας δείξει τεράστια άλματα προόδου και κατακτώντας και ένα πρωτάθλημα και και νομίζω θα έπρεπε να είχε κατακτήσει ήδη ακόμη ένα. 

Παρόλα αυτά για μια ομάδα που θέλει να παίξει στο Champions League πρέπει να έχει έναν ακόμα πάρα πολύ καλό και ίσως και καλύτερο τερματοφύλακα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.