Ο Πασάς «πλήγωσε» τον Ηρακλή

Δημήτρης Καλαϊτζής30 Μαρτίου 2022

Ο Ηρακλής έμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι Πρωταθλήματος χωρίς νίκη, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την πρωτοπόρο του Βόρειου Ομίλου της Super League 2, Βέροια στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Ο Ημίθεος πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και τις απουσίες (Ναπολιτάνο, Κάκκο, Σγουρής, Μ. Παπαστεριανός), ενώ αγνοεί τη χαρά της νίκης μακριά από την έδρα του από τις 6 Φεβρουαρίου και το διπλό στην Αριδαία επί του Αλμωπού με 2-0.

Επειδή χρόνος δεν υπάρχει, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη ρίχνει το βάρος στην επόμενη αναμέτρηση, με τον Απόλλωνα Πόντου (3/4, 15.00 )στο Καυτανζόλγειο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Πασάς, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ και έφτασε τα 24 στο Πρωτάθλημα.

Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε η αναμέτρηση για τη Βέροια, καθώς άνοιξε το σκορ με τον Γιακουμάκη στο 6΄, ενώ πέντε λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματά της χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασά. Μια αυστηρή υπόδειξη από τον Γκάμαρη που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ηρακλή.

Η ομάδα του Δερμιτζάκη συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα, με σκόρερ και πάλι τον Πασά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό ο Ηρακλής μείωσε σε 3-1 με τον Γιουμπιτάνα.

Ο Τομάς έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες (53΄, 62΄) σε διάστημα εννιά λεπτών να κάνει το 3-2, όπως και ο Χρουσιέλ στο 74΄. 

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε και αυτή στον Ηρακλή, με τον Βελλίδη να εξουδετερώνει και το διαγώνιο σουτ του Βιτίνιο μέσα από την περιοχή στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

BEΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης (72' Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Μούργος (67' Ορφανίδης), Φοφανά (67' Πόζογλου), Γιακουμάκης, Πασάς. 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μανωλάκης (46' Γιουμπιτάνα), Πανάγου, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Πατράλης, Νταμιάν, Τομάς, Τότσκα (46' Πήλιος), Καρτσαμπάς (46' Μπαστακός), Άλεξιτς (79' Βιτίνιο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.