Ο ΠΑΟΚ ξέρει για τον Σπάθα;

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2021

Έχει τώρα περίπου τρεις μήνες που η στάση του Ολυμπιακού έναντι του Κλάτενμπεργκ διαφοροποιήθηκε με στροφή 180 μοιρών. 

Η αλλαγή αυτή είναι τόσο έντονη , απροκάλυπτη και επιδεικτική που εκπλήσσει προφανώς ακόμη και τον ίδιο τον Άγγλο αρχιδιαιτητή. Εκεί που έβλεπε τον μεγαλύτερο εχθρό, τον Μαρινάκη, τα μέσα του και τον Ολυμπιακό, τώρα αντικρύζει τον πιο ισχυρό σύμμαχο. 

Τι κι αν ο φουκαράς Μελισανίδης λέγεται ότι ελέγχει την ΕΠΟ, ότι προσπαθεί να «φτιάξει» νέο παρασκήνιο… ο Ολυμπιακός λειτουργώντας έξυπνα και γνωρίζοντας καλύτερα απ’ όλους το τι πρέπει να κάνει ιδιοποιήθηκε τα κλειδιά του ποδοσφαίρου. Αυτά τούτη την στιγμή ανήκουν στους διαιτητές και τους βαρίστες που ορίζει ο Κλάτενμπεργκ. 

Ο Ολυμπιακός περνά «αέρας» με μέτριες ή και κακές αποδόσεις από οπουδήποτε. Όπου χρειάζονται εγκλήματα θα γίνουν, όπου χρειάζεται απλό σπρώξιμο τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Τελευταίο αστείο παράδειγμα το πέναλτι που έδωσε ο Γκο(ρ)τζίλας την περασμένη Κυριακή. Για όλα τα παραπάνω δε χρειάζεται να προσκομίσουμε κάποιου είδους απόδειξη. 

Μόνοι τους καρφώνονται! Στα πρωτοσέλιδα, στα ραδιόφωνα στα σάιτ και τα κανάλια τους, ο Κλάτεμπεργκ έχει περίοπτη θέση. Θέση που δεν έχουν ούτε διοικητικοί παράγοντες του Ολυμπιακού. Για όσους ζούνε στο λεκανοπέδιο είναι κάτι παραπάνω από φανερή η χούντα του μονοπωλίου ενημέρωσης. 

Ο ΠΑΟΚ πολλές φορές εκδήλωσε έντονη δυσαρέσκεια για ορισμούς αλλά και διαιτησίες που υπέστη. Από τη μια όλες οι ομάδες χάνουν βαθμούς τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είτε δεν χάνει είτε κερδίζει άδικα. Με τρία ανάποδα αποτελέσματα οι διαφορές θα ήταν πολύ μικρότερες. Όχι ότι οι άλλες ομάδες παίζουν κάποιο σπουδαίο ποδόσφαιρο αλλά και ο Ολυμπιακός αν δε φορούσε τη φανέλα σίγουρα δεν θα είχε τους βαθμούς που έχει σήμερα. Όμως ο ΠΑΟΚ πέρα από τη δυσαρέσκεια που έχει εκδηλώσει γνωρίζει τι γίνεται με την Ολιστική μελέτη που θα ψηφιστεί από την ΕΠΟ; 

Προφανώς και γνωρίζει , όπως πρέπει να ξέρει ότι δημιουργείται Πανελλήνιος σύνδεσμος διαιτητών ο οποίος θα έχει δυο μέλη στο συμβούλιο της ΕΠΟ. Αυτά τα δυο μέλη θα έχουν δικαίωμα ψήφου το 2024. Ποιος λέτε ότι προκρίνεται για πρόεδρος αυτού του συνδέσμου από τα ερυθρόλευκα κέντρα εξουσίας; Ο ΣΠΑΘΑΣ!!! Το γνωρίζει αυτό ο ΠΑΟΚ; Έχει λάβει τα μέτρα του; Αυτός που θα έπρεπε να του απαγορευτεί η ενασχόληση με τη διαιτησία λόγω των απίστευτων λαθών που έκανε πάντα υπέρ των δυνατών, ετοιμάζεται να γίνει πρόεδρος των διαιτητών! 

Ο Κλάτεμπεργκ μετά την διαιτητική ασπίδα που έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό θέλει να παραμείνει άλλα δυο χρόνια και να τον πληρώνει και ο ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του Δικεφάλου επιβάλλεται να γίνει επιτέλους ορατή… να πάρει μέτρα, να απομακρύνει τον Κλάτενμπεργκ στο τέλος της θητείας του και να ξεκόψει μια και καλή το ζήτημα Σπάθα. Αλλιώς ακόμη και τον Μουρίνιο να φέρει ο Σαββίδης ο Ολυμπιακός θα ξεκινά με 10 πόντους διαφορά.

Υ.Γ. Ο Αυγενάκης σε δηλώσεις του παρενέβη για μια ακόμη φορά στο ποδόσφαιρο και είπε ότι ο Κλάτενμπεργκ έχει προσφέρει πολλά και πρέπει να του ανανεωθεί η θητεία. Ποιος το είπε αυτό; Ο Αυγενάκης!!! Ο εχθρός του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον κ. Γκαγκάτση. Ας τον πληρώσει ο Αυγενάκης τον Κλάτενμπεργκ. Όσο για τη διοίκηση , δε φτάνει να γνωρίζει τους εχθρούς της αλλά κάποτε να τους πολεμά και να τους ξεριζώνει!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.