«Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ούρος Σπάγιτς»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2021

Δημοσίευμα από τη Σερβία φέρνει στο προσκήνιο ένα μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. Αφορά στον Ούρος Σπάγιτς, τον κεντρικό αμυντικό της Κράσνονταρ, αν και ο Δικέφαλος διαψεύδει ότι υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτόν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα informer.rs, Αντρίγια και Ζίβκο Ζίβκοβιτς μπορεί να αποκτήσουν έναν ακόμη συμπατριώτη τους ως συμπαίκτη, αφού ο ΠΑΟΚ επιθυμεί την απόκτηση του Σπάγιτς παρότι εκείνος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Ο Σέρβος είναι 28 χρονών με ύψος 1,88, παίζει στο κέντρο της άμυνας και είναι εν ενεργεία διεθνής. Σύμφωνα με το transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία του είναι στα 4 εκ.ευρώ από τα οχτώ στα οποία βρισκόταν τον Δεκέμβριο του 2019.

Ο Σπάγιτς ανήκει στη ρωσική ομάδα από το 2018 ενώ στην περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Φέγενορντ. Φέτος επέστρεψε στην Κράσνονταρ αλλά παίζει ελάχιστα. Έχασε στην αρχή της σεζόν μερικά ματς λόγω τραυματισμού, επέστρεψε αλλά και πάλι έμεινε εκτός λόγω μιας αποβολής και ενός ακόμη μυικού τραυματισμού. Πάντως ήταν βασικός και στα πέντε παιχνίδια που αγωνίστηκε, σκοράροντας στο πρώτο από αυτά, στην εκτός έδρας ήττα από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με 3-2.

Στο παρελθόν έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα, στη Σόποτ, στην Τουλούζ και στην Άντερλεχτ πριν βρεθεί στην Κράσνονταρ και ως δανεικός στη Φέγενορντ. Με την Εθνική ομάδα της Σερβίας μετράει 18 εμφανίσεις, με τελευταία εκείνη της 9ης Οκτωβρίου στο εκτός έδρας 1-0 επί του Λουξεμβούργου.

Πάρτε μία γεύση από το παιχνίδι του Σέρβου αμυντικού...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.