Ο ΠΑΟΚ τα δίνει πλέον όλα για τον μέσο

Metrosport Team08 Ιουλίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος εδώ και μέρες: Ο ΠΑΟΚ έψαχνε να κλείσει τις μεταγραφές του επιθετικού και του μέσου μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Απελντοορν της Ολλανδίας. Και πλέον έχει καταφέρει να πετύχει το 50% του στόχου.

Μετά από μπόλικες συζητήσεις, πίεση και αναμονή δέκα ημερών, ο Νέλσον Ολιβέιρα απάντησε χθες θετικά στην πρόταση του Δικεφάλου για διετές συμβόλαιο και μάλιστα με τους όρους που ήθελε η πλευρά του ΠΑΟΚ. Ο υψηλόσωμος Πορτογάλος επιθετικός χθες το μεσημέρι προφορικά συμφώνησε σε ετήσιες απολαβές περίπου 900.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους) που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ και ζήτησε να του σταλούν τα συμβόλαια για να τα μελετήσει.

Μερικές ώρες αργότερα, ήρθε και το τελικό ΟΚ από πλευράς του Πορτογάλου και από εκείνο το σημείο και έπειτα οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν στο πόσο γρήγορα θα ταξιδέψει ο Ολιβέιρα στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στην ομάδα.

Ο Ολιβέιρα αποτελεί επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου που στο πρόσωπό του βλέπει ένα παίκτη που μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και πίσω από τον φορ και θυμίζουμε ότι πέρυσι είχε 10 γκολ σε 36 ματς.

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε ανοιχτή την προοπτική εξαγοράς των δικαιωμάτων του Κρμέντσικ ως εναλλακτική και δεν αποκλείεται να επανέλθει αν προκύψει προοπτική πώλησης του Σφιντέρσκι.

Πλέον, μετά το κλείσιμο της υπόθεσης του φορ, όλο το βάρος πέφτει στον μέσο που ζητά ο Λουτσέσκου και θέλει να τον έχει μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας. Είναι γνωστή η περίπτωση του παίκτη στον οποίο είχε εστιάσει ο Ρουμάνος τεχνικός και έχει γίνει πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως. Ο ίδιος ο παίκτης προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από ομάδα στην οποία ανήκει, όπως έχει διαμηνύσεις τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για αυτό και προσπαθούν να κρατήσουν το όνομα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπάρχουν βέβαια και εναλλακτικές και σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει το θέμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.