Ο ΠΑΟΚ ψάχνει βάλσαμο στο Κύπελλο, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης01 Δεκεμβρίου 2021

Μετά από τρεις αγώνες χωρίς γκολ και μια ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη που συνοδεύτηκε με αναταράξεις σε όλα τα επίπεδα, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λάρισα.

 Παρότι πληγωμένος και με δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση όσο και για τη νίκη στον πρώτο αγώνα που γίνεται στη Λάρισα.

 Stoiximan Master: Έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα!

 Το διπλό του ΠΑΟΚ δίνει 1.36 βρίσκουμε και το over 2.50 γκολ που είναι και η επιλογή μας στο 1.82. Τα αμυντικά προβλήματα του Δικεφάλου μας επιτρέπουν να κυνηγήσουμε και πιο υψηλές αποδόσεις σε επιλογές match combos σαν και αυτή του G/G και της νίκης του ΠΑΟΚ στο 3.35.

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ!

 Σήμερα το πρόγραμμα έχει αρκετούς αγώνες Κυπέλλου. Ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ και έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο 1.53 χωρίς πάντως ο έργο του να είναι εύκολο καθώς οι Κρητικοί είχαν πάρει ισοπαλία στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη Σούπερ Λίγκα.

 Επιλογές στους αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό και την Κηφισιά αντίστοιχα είναι τα πολλά γκολ με το over 2.50 σε απόδοση 1.57 και 1.45 να μοιάζουν... συντηρητικές με δεδομένη την τεράστια διαφορά ποιότητας των ομάδων.

21+ 

| Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

| Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

| Παίξε Υπεύθυνα 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές 

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.