Ο ΠΑΟΚ πρέπει να δείξει ότι υπάρχει ζωή και χωρίς τον... Κοτάρσκι

Κώστας Πετρωτός13 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ντομινίκ Κοτάρκι χτυπήθηκε από ίωση και δεν συμπεριλήφθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην αποστολή του αγώνα της Τρίπολης. Με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν πρόκειται για κορωνοϊό και κατά συνέπεια, εφόσον βελτιωθεί άμεσα η κατάστασή του, ο Κροάτης γκολκίπερ δεν θα χρειαστεί να παίξει με τον χρόνο για να επιστρέψει στην ομάδα.

Το ερώτημα, όμως, είναι κατά πόσο ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να παίξει χωρίς τον 23χρονο γκολκίπερ (πριν τρεις μέρες είχε τα γενέθλιά του), καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα ματς πρωταθλήματος ως τώρα και σε συνολικά 26. Από αυτά, στα 14 κράτησε την εστία του ανέπαφη, ενώ είχε καθοριστικές επεμβάσεις σε αρκετά ματς.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό. Ο Κοτάρσκι είναι ένας γκολκίπερ με εξαιρετική ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, συμμετέχει πολύ στο χτίσιμο του παιχνιδιού από πίσω. Θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να λειτουργήσει αποτελεσματικά χωρίς τον ταλαντούχο τερματοφύλακα κάτω από την εστία του; 

Την απάντηση θα μας την δώσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και οι συμπαίκτες του το απόγευμα. Ίσως θα χρειαστεί κάπως να διαφοροποιηθεί το στυλ παιχνιδιού και να αποφευχθούν οι πολλές πάσες στα μετόπισθεν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.