Ο ΠΑΟΚ ποντάρει στο δίδυμο

Γιώργος Ζαΐρης01 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη χθεσινή προπόνηση επέμεινε στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης την προσεχή Κυριακή.

Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ τόσο ως σύνολο όσο και ως μονάδες θα πρέπει να κάνει ένα καλό παιχνίδι, πολύ καλύτερο από αυτά απέναντι στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο ώστε να πάρει την πολύτιμη από κάθε άποψης νίκη.

Στο ματς με τον Ατρόμητο η συνύπαρξη των Ζίβκοβιτς-Νάρεϊ στα άκρα της επίθεσης ήταν σημείο αναφοράς και ενόψει του αγώνα της Κυριακής και ένα από τα σημεία-κλειδιά. Δεν είναι μόνο οι επιθετικές αρετές των δυο ποδοσφαιριστών αλλά και η... επιθετική άμυνα που παίζουν αφού βοηθούν τους μπακ, πιέζουν ψηλά και δημιουργούν δεύτερες ευκαιρίες έξω από την περιοχή.

Ο Λουτσέσκου περιμένει πολλά από τους δυο αυτούς ποδοσφαιριστές ώστε ο Δικέφαλος να πατήσει περιοχή αλλά παράλληλα να αξιοποιήσει και τον φορ του. Και δεν αποκλείεται την Κυριακή να δούμε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς [άλλωστε δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα αυτό] τον Ολιβέιρα ανάμεσα στους δυο ακραίους επιθετικούς. Για αυτό και χθες επέμεινε πολύ σε αυτό το κομμάτι ο Λουτσέσκου χωρίς να προσπερνά και την αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά και την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.

Ανοικτό του επιτελικού

Πρώτη Σεπτεμβρίου και ο Δικέφαλος έχει μπροστά του άλλες δεκαπέντε μέρες για να κάνει μεταγραφή. Η χθεσινή μέρα, τουλάχιστον μέχρι αργά το βράδι δεν επιφύλαξε κάποια εξέλιξη στο θέμα του επιτελικού. Από τη στιγμή που δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα, δηλαδή του Πάολο Φερνάντες είναι ζήτημα διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε Ιβάν Σαββίδη και Αχιλλέα Μπέο, άπαντες αναμένουν τα νεότερα. Ο ΝΠΣ απέκτησε χθες επιτελικό μέσο αλλά όπως σημείωναν οι άνθρωποι του Βόλου αυτή η μεταγραφή θα γινόταν και δεν είχε σχέση με την παραμονή ή όχι του Φερνάντες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.