«Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει συνεχώς, κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε τέτοια ματς»

Δημήτρης Καλαϊτζής23 Φεβρουαρίου 2020

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της Αλ Ιτιχάντ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μιλώντας στην ανάπαυλα του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, τόνισε ότι ο Δικέφαλος μεγαλώνει συνεχώς από τη μέρα που αποχώρησε από τον σύλλογο, ενώ επεσήμανε ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να αγωνίζεται σε τέτοιες αναμετρήσεις. 

«Αισθάνομαι πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ. Παρακολουθούμε το μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Το πρώτο ημίχρονο κυλάει αγωνιστικά όπως το περιμέναμε. Οι δυο ομάδες παίζουν κλειστά και δεν δίνουν δικαιώματα και ο Ολυμπιακός ίσως να έχει μια ευκαιρία παραπάνω προς το τέλος του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη αρκεί μία φάση για να κριθεί το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει συνεχώς. Δεν έχει σχέση μ΄ αυτό που άφησα εγώ για να πάω στην Αλ Ιτιχάντ. Άλλαξε ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα, όμως δεν έχει αλλάξει ο κυρίαρχος ρόλος στο παιχνίδι του. Αυτό προσπαθεί να κάνει και σήμερα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Νιώθω τους πάντες στο γήπεδο, παίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμο και τέτοια ματς είναι ωραίο να τα παρακολουθείς από την εξέδρα. Πάντως, κάθε παίκτης θα ήθελε να αγωνίζεται σε τέτοια μεγάλα ματς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.