Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη Φέγενορντ, αυτοπεποίθηση και συνεχίζει...

Γιώργος Ζαΐρης26 Ιουλίου 2021

Ο προπονητής της Φέγενορντ χρησιμοποίησε τα 10/11 της ενδεκάδας που παράταξε στο πρώτο της επίσημο ματς, χθες απέναντι στον ΠΑΟΚ. Μια ομάδα πιο έτοιμη, μια ομάδα που ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 2' και τελικά έφυγε με την ήττα.

Από έναν ΠΑΟΚ που βρίσκεται στα μισά της προετοιμασίας. Από έναν ΠΑΟΚ που δεν παράταξε την ενδεκάδα επίσημου αγώνα. Και όμως κατάφερε μέσα από τα λάθη του, μέσα από κάποιες αδυναμίες να κερδίσει. Χωρίς να είναι στο 100% ακόμη. Με δυο γκολ από παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του, Με έναν Κούρτιτς ανέτοιμο ακόμη όπως και πολλά ακόμη παιδιά. Αλλά αρχίζω εγώ να διακρίνω και πάλι ότι βλέπω μια ομάδα που δεν θέλει να χάσει. Ή αν χάσει θα γίνει δύσκολα. Που δεν τα παρατά και προσπαθεί να κάνει αυτά που ζητά ο προπονητής. Και ας μην τα καταφέρνει. ΑΚΟΜΗ.

Γιατί είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ που είδαμε απέναντι στην PSV δεν έχει σχέση με την ομάδα που είδαμε χθες. Οπως η ομάδα που είδαμε χθες δεν θα έχει σχέση με αυτή που θα δούμε στις 3 ή 5 Αυγούστου. Ετσι δεν είναι; Ο ΠΑΟΚ λοιπόν χθες ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ένα βασικό στάδιο προετοιμασίας που είχε ΑΡΧΗ και ΤΕΛΟΣ.

Συγκεκριμένο πρόγραμμα, με ρόλους, κανόνες και ότι χαρακτηρίζει μια μεγάλη ομάδα. Φυσικά κάποιοι θα συνεχίσουν να αναρωτιούνται που είναι ο Ουάρντα. Ή αν ο προπονητής θέλει να φάει τον Τζόλη. Προφανώς και θα συνεχιστεί όλο αυτό. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ακολουθεί τον ρυθμό που βαράει το ντέφι του κάθε εξυπνάκια. Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τίτλους. Συνεχίζει τη δουλειά και τα καλύτερα έρχονται.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.