Ο ΠΑΟΚ καταπατάει τα μαθηματικά του ποδοσφαίρου

Metrosport Team05 Απριλίου 2021

Η εικόνα του ΠΑΟΚ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια με απόσταση τριών εβδομάδων απέναντι στον Παναθηναϊκό, έμοιαζε με ποδοσφαιρικό αστείο. Ειδικά η στατιστική απεικόνιση του πρώτου ημιχρόνου και των δύο αγώνων με τον Παναθηναϊκό, έμοιαζε σαν βγαλμένη από καρμπόν αφού ο ΠΑΟΚ δέχτηκε γκολ με μία τελική προσπάθεια.

Χθες, ο Παναθηναϊκός έφτασε σε μία εμφατική νίκη κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική και κόντρα στα μαθηματικά του αθλήματος όμως αυτό δεν το πιστώνεται τόσο η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι, όσο το χρεώνεται εκείνη του Πάμπλο Γκαρσία αφού το κάνει από... συνήθεια. Χθες ο Παναθηναϊκός σημείωσε τρία γκολ με τέσσερις τελικές προσπάθειες και ο ΠΑΟΚ έμεινε στη μία απόκρουση, ισοφαρίζοντας τη μικρότερη εκτός έδρας επίδοση του αφού την ίδια είχε και στα εκτός έδρας ματς της κανονικής περιόδου με την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ. Για τον φετινό ΠΑΟΚ όμως η λογική πήγε περίπατο αρκετές φορές.

Τα τρία γκολ με τέσσερις τελικές του Παναθηναϊκού ήταν ίσως το... άκρων άωτον του παραλογισμού αλλά υπήρξαν ανάλογες περιπτώσεις, ειδικά μακριά από την Τούμπα, στις οποίες ο ΠΑΟΚ καταπάτησε τα μαθηματικά του ποδοσφαίρου φέτος...

*Δέχτηκε ένα γκολ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με δύο τελικές προσπάθειες.

*Δέχτηκε ένα γκολ από τον Παναιτωλικό με πέντε τελικές προσπάθειες.

*Ο Απόλλων Σμύρνης σημείωσε ένα γκολ με έξι τελικές προσπάθειες.

*Ο Άρης σκόραρε και νίκησε στο ματς του «Κλ.Βικελίδης» με έξι τελικές.

*Η ΑΕΛ σκόραρε και παραλίγο να τον νικήσει, έχοντας πέντε τελικές.

*Ο Ατρόμητος σκόραρε τρεις φορές στο ματς του Περιστερίου κάνοντας εννιά τελικές.

*Ο Ολυμπιακός βρήκε τρεις φορές δίχτυα στο ματς του «Καραϊσκάκη» με 11 τελικές.

*Ο Αστέρας σημείωσε δύο γκολ στην Τρίπολη με επτά τελικές.

*Ο Παναθηναϊκός στο ματς της κανονικής περιόδου, «χτύπησε» δύο φορές με επτά τελικές, οπότε στα δύο ματς της Λεωφόρου ο ΠΑΟΚ δέχτηκε πέντε γκολ με 11 τελικές. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ο Ζίβκοβιτς που έπαιξε στο πρώτο ματς είχε μία απόκρουση ενώ χθες ο Πασχαλάκης έμεινε χωρίς απόκρουση, απόδειξη του ότι η διαπίστωση πως... γράφει ότι πάει μέσα.

Αντί... επιλόγου: Στα 14 εκτός έδρας παιχνίδια του στο Πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ έχει δεχτεί 18 γκολ με 79 τελικές προσπάθειες των αντιπάλων του, που μετρούν δηλαδή ένα γκολ ανά 4,38 τελικές.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.