Ο ΠΑΟΚ κάνει υπομονή για το μεγάλο ντιλ με τον Τζοβίνκο!

Κώστας Πετρωτός26 Ιουλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι από την πρώτη στιγμή που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε τα ηνία της ομάδας διαθέτει πολύ ξεκάθαρο μεταγραφικό πλάνο που φέρει την υπογραφή του Ρουμάνου τεχνικού και ακολουθείται κατά γράμμα. Μέσα σ’ αυτό, ο Σεμπαστιάν Τζοβίνκο έχει περίοπτη θέση.
Ο Ρουμάνος τεχνικός ξέρει τι μπορεί να περιμένει από έναν παίκτη με τον οποίο δούλεψε δύο χρόνια σε πολύ υψηλό επίπεδο και γι αυτό έχει ζητήσει ο ΠΑΟΚ να περιμένει και να επιμείνει στην περίπτωσή του, μέχρι να εξασφαλιστεί η πολυπόθητη λύση συνεργασίας από την Αλ Χιλάλ.
Από το περιβάλλον του ΠΑΟΚ εκφράζεται σιγουριά ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα «ασπρόμαυρα», από την στιγμή που ο ίδιος έχει ουσιαστικά δείξει ότι είναι θετικός στα όσα του προσφέρει ο Δικέφαλος και κατά συνέπεια δεν θα κολλήσει η υπόθεση στο βαρύ συμβόλαιο που έχει με τον σαουδαραβικό σύλλογο.
Αυτό, ωστόσο, απαιτεί χρόνο για να λυθεί και ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να τον δώσει στον 34χρονο άσο που ο Λουτσέσκου εκτιμά ότι θα προσφέρει πολλές ασίστ και γκολ.

Χθες ο Τζιοβίνκο δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της Αλ Χιλάλ με την Ιλιρίγια Λιουμπλιάνας, προφανώς γιατί και ο προπονητής της ο Λεονάρτo Ζαρντίμ έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει μέλλον για τον Ιταλό στην Σαουδική Αραβία.

Στην Ιταλία γράφουν τις τελευταίες μέρες για το ενδιαφέρον της Σπέτσια, κάποια τουρκικά σενάρια τον θέλουν και στόχο της Μπεσίκτας, ωστόσο, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν λόγο να πιστεύουν ότι ο Δικέφαλος είναι το απόλυτο φαβορί και εκτιμούν ότι αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε σήμερα ήταν πολλά τα δημοσιεύματα από την Ιταλία που δικαιολογούσαν την αισιοδοξία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ καθώς ανέφεραν πως ο Τζοβίνκο έρχεται Τούμπα...

Ψάχνει τον ιδανικό… παρτενέρ του Βιεϊρίνια

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την έρευνα και για τον αριστερό μπακ που μαζί με τον Βιεϊρίνια θα αποτελέσουν το δίδυμο που θα βγάλει την νέα σεζόν. Υπάρχει σταντ μπάι ο Πέδρο Ρεμπότσο (χθες κυκλοφόρησαν και πληροφορίες ότι πέρα από τις 500.000 ευρώ που θα πάρει η Γκινγκάμπ, το πλάνο συμφωνίας, εφόσον ενεργοποιηθεί, περιλαμβάνει και ίσο ποσό για τον ίδιο ετησίως για τρία χρόνια), αλλά ο ΠΑΟΚ ψάχνει κάτι ακόμη πιο ταιριαστό στα θέλω του Λουτσέσκου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.