«Πλήρωσε το ρίσκο του ο Άρης, αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ματέο Γκαρσία»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιρικός αναλυτής Τάσος Ματθαίου όπου παρουσίασε την ποδοσφαιρική ανάλυση του ΠΑΟΚ - Άρης, Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι κρατάει από την αναμέτρηση:
«Ο Άρης πήγε να κάνει κάτι στο οποίο δεν είναι μαθημένος. Προσπάθησε να παίξει με μακρινές μπαλιές στον χώρο για τον Γκρει. Ήταν κάτι που τον επηρέασε γιατί πήγε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ, αλλά πλήρωσε το ρίσκο του. Σίγουρα η διαφορά στα on target σουτ κάνει εντύπωση αφού ο Άρης δεν είχε κανένα. Ένα άλλο στοιχείο είναι οι πολλές χαμένες μπάλες, 19 πιο συγκεκριμένα, που τις 15 κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι είχαν παγίδες στον Γκαρσία, που ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους.»

Για την μεσοεπιθετική τριάδα του ΠΑΟΚ και την επιδραστικότητα στο χθεσινό παιχνίδι:
«Ο ΠΑΟΚ είχε 7 στα 13 πετυχημένα πρέσινγκ και είναι αποτέλεσμα αυτής της τριάδας. Αντίστοιχα και ο Άρης είχε 4 στα 7, απλά τα έκανε στην αρχή και δεν τα συνέχισε. »

Για τα δυνατά σημεία του ΠΑΟΚ που επιβεβαιώθηκαν και χθες:
«Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο καλός (60-40%) στις εναέριες μονομαχίες, έδειξε και πάλι ότι είναι δυνατός στις εκτελέσεις κόρνερ αφού είναι πρώτος στο πρωτάθλημα. Το γκολ του ΠΑΟΚ έχει μια ιδιαίτερη σημασία, ο Άρης έβαλε όλους τους παίκτες στην περιοχή, αντίστοιχα και ο ΠΑΟΚ ανέβασε 7 ποδοσφαιριστές κάτι που δεν συνηθίζεται. Μάλιστα κάνει ένα έξυπνο σκριν ο Κωνσταντέλιας και βοηθάει στην κίνηση των υπολοίπων.»

Για το χθεσινό παιχνίδι του Άρη:
«Εμένα μου έκανε εντύπωση στον Άρη ότι τελειώνει τις προσπάθειες από τον άξονα συνήθως και χθες έκανε ελάχιστες προσπάθειες από εκεί. Ο Οντουμπάτζο είναι πολύ βοηθητικός σε δύο αναπτύξεις, θα είχε MVP τον Κουέστα ο Άρης αν δεν έχανε, αλλά τον θεωρώ καλύτερο.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.