Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τον κίνδυνο

Κώστας Πετρωτός23 Φεβρουαρίου 2020

Πολλά μπορεί να πει κανείς για τον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και τις αγωνιστικές παραμέτρους που μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξή του. 

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του, με την βοήθεια όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με την συλλογή στοιχείων για τους αντιπάλους, έχουν διαβάσει όλα τα ατού και τις αδυναμίες του Ολυμπιακού. Και προφανώς έχουν αντιληφθεί ότι η μεγαλύτερη απειλή μπορεί να έρθει από τα ψηλά κορμιά των «ερυθρολεύκων» και το παιχνίδι στον αέρα. Ο Μαρτίνς είναι πιθανό να στηριχθεί στον Χασάν του 1.91μ., στους Σεμέδο του 1.89μ. και Μπα του 1.92μ., αλλά και στον Μπουχαλάκη του 1.86μ. για να δημιουργήσει ο Ολυμπιακός επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος που θα έχει στην ενδεκάδα του πιο ψηλό παίκτη τον τερματοφύλακά του, είτε τον Ζίβκοβιτς του 1.94μ., είτε τον Πασχαλάκη του 1.97μ., και δεύτερο ψηλότερο τον Ίνγκασον του 1.88μ., γνωρίζει τον κίνδυνο και έχει δουλέψει αρκετά στο πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσει. Ακριβώς, πάνω σ' αυτό τον προβληματισμό εντάσσεται και το θέμα της διαχείρισης του Μάτος που πέρυσι είχε κάνει εξαιρετικό ματς καθαρίζοντας κάθε μπάλα στον αέρα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι πιθανότητες να απειληθεί ο ΠΑΟΚ θα μειωθούν στο ελάχιστο, αν έχει κατοχή μπάλας κι αν ασκεί σωστά το πρέσινγκ στην πρώτη ζώνη άμυνας του Ολυμπιακού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.