«Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου, όνειρο η μεταγραφή μου στο εξωτερικό»

Metrosport Team28 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε η παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Βασιλική Γκάτζιου και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του νταμπλ με τον Δικέφαλο, αλλά και στην επόμενη σεζόν που θα την βρει στο εξωτερικό και την Γκραν Κανάρια.

«Ήταν πολύ καλή χρονιά, δεν έχω λόγια. Δουλέψαμε όπως έπρεπε και καταφέραμε να κατακτήσουμε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα από τα όνειρά μου να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό και είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα. Είναι σημαντικό στην ομάδα που πηγαίνω ότι θα έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαστε μαζί στον αθλητισμό τα τελευταία δέκα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου. Ο ΠΑΟΚ κάνει τα πάντα και αυτό αποτυπώνεται με τους τίτλους. 

Ήταν δύσκολο για εμάς που δεν ήταν φέτος ο κόσμος στο πλευρό μας λόγω κορωνοϊού και αφιερώνουμε το νταμπλ στους φιλάθλους του Δικεφάλου. Οι επιτυχίες είναι σύνολο ομαδικής δουλειάς. Από τα τέσσερα χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ, μόνο την πρώτη δεν κάναμε το νταμπλ. Είναι πολύ σημαντικό για μία αθλήτρια οι τίτλοι. Μόνο στην Ευρώπη χάσαμε, στα εγχώρια το κατακτήσαμε αήττητοι. Ο ΠΑΟΚ θα αντικαταστήσει τις απώλειες γιατί μίλαμε για μία ομάδα που δουλεύει σε όλα τα επίπεδα επαγγελματικά. Θα ήθελα όταν γυρίσω στην Ελλάδα, να έχει ανέβει το ελληνικό χάντμπολ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.