«Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο διάσημη από τις ομάδες που θα βρεθούν απέναντι στους βουλγαρικούς συλλόγους»

Metrosport Team17 Ιουνίου 2022

Αναφορικά με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας, μίλησε ο Βέσελιν Κολάροφ, με τον δημοσιογράφο του Gol.bg στην εκπομπή του, να μιλάει για τα όσα περιμένει να δει στις αναμετρήσεις του Δικεφάλου με τη Βουλγαρική ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Αρχικά ανέφερε: «Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πέντε φορές πιο ακριβή από αυτήν της Λέφσκι. Οι νότιοι γείτονές μας υπολογίζονται στα 55,8 εκατ. ευρώ, ενώ οι "μπλε" στα 11,7 εκατ. ευρώ. Ακριβότερες -όπως ήταν αναμενόμενο- είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας και η Λουντογκόρετς αντίστοιχα από την Μακεντόνιγια από τα Σκόπια και από την Σουτιέσκα από το Μαυροβούνιο. Στον αντίποδα η Μπότεβ Πλόβντιβ έχει δύο φορές φθηνότερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας».

Για να προσθέσει: «Ο ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα η πιο διάσημη ομάδα από τις ομάδες που θα βρεθούν απέναντι στους βουλγαρικούς συλλόγους. Την περασμένη σεζόν ο Δικέφαλος ήταν μια πραγματική αποκάλυψη στο Conference League, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στη φάση των ομίλων η ομάδα της Θεσσαλονίκης άφησε πίσω Λίνκολν και Σλόβαν Μπρατισλάβας και τερμάτισε πίσω από την Κοπεγχάγη. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ απέκλεισε τη Μίντιλαντ της Δανίας στα πέναλτι, τη Γάνδη στο Βέλγιο μετά από δύο νίκες και εν τέλει αποκλείστηκε μετά από δυο σπουδαία παιχνίδια απέναντι στην Μαρσέιγ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.