Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» και τον ταλαντούχο Γκορτεζιάνι με συμβόλαιο χωρίς μπάι άουτ

Κώστας Πετρωτός06 Νοεμβρίου 2021

Ο Βασίλης Γκορτετζιάνι, πρώτος σκόρερ της Κ19 πέρυσι και ο παίκτης που έβαλε το πρώτο γκολ φέτος στην ανδρική ομάδα, στο φιλικό με τον Βόλο, υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2024.

Ο ΠΑΟΚ τον αντάμειψε και δεν άφησε το περιθώριο να μπει σφήνα κάποια άλλη ομάδα τον Γενάρη, καθώς έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. 

Ο νεαρός φορ που πρόσφατα είχε κάνει και επέμβαση στην κλείδα και έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα, θα αμειφθεί με καλύτερο συμβόλαιο, στο οποίο δεν υπάρχει μπάι άουτ. Φέτος, ως γνωστό θα παίξει με τον ΠΑΟΚ Β και χθες έκανε και δηλώσεις μία μέρα πριν την πρεμιέρα με τον Ολυμπίακό Β.

«Προφανώς και το Πρωτάθλημα αυτό είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό της Κ19. Επιθυμία μου είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ. 

Η αλήθεια είναι ότι μετά τον τραυματισμό μου τα πράγματα στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα αλλά επειδή είχα τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου δεν τα παράτησα. 

Ο στόχος μου είναι ξεκάθαρος να μπορέσω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ Β' στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας και κάποια στιγμή να φτάσω στην πρώτη ομάδα. Για μένα θα είναι τεράστια ικανοποίηση να κερδίζει ο ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.