«Ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλο σεβασμό στην επαναπροσέγγιση με τον Μαουρίσιο»

Χρύσανθος Δοβλέτογλου14 Οκτωβρίου 2020

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του ΠΑΟΚ, ο Όλαφ Ρέμπε απάντησε τι έγινε στις διαπραγματεύσεις με τον Ζοσέ Μαουρίσιο που τελικά δεν καρποφόρησαν και ο Βραζιλιάνος μέσος κατηφόρισε στην Αθήνα για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό.

«Πρόκειται για καταπληκτικό άνθρωπο, όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι. Δεν ήταν στα πλάνα μας, οπότε έμεινε ελεύθερος. Από την στιγμή που προχωρούσε και έκλεισε η μεταγραφική περίοδος, είχαμε μία συζήτηση με τον πρόεδρο, ουσιαστικά μας είπε ότι η πόρτα είναι ανοιχτή, οπότε έγινε αυτή επαναπροσέγγιση. Ήταν γενναιόδωρο αυτό, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία. Άλλες γίνονται, άλλες όχι. Έκλεισε στον Παναθηναϊκό και θεωρείται λήξαν. Δεν έχω κάτι αρνητικό να προσάψω. Ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλο σεβασμό στην επαναπροσέγγιση. Μίλησα και χθες μαζί του. Το θέμα είναι και οι δύο πλευρές είναι χαρούμενες και ο ίδιος και εμείς με το ρόστερ που έχουμε».

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, εκφράζοντας την χαρά του που είναι μέλος της ασπρόμαυρης οικογένειας. 

«Δεν έχω όλες τις πληροφορίες για τον σύλλογο που τον προσέγγισε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας γιατί έχει αποδείξει ότι είναι σημαντικός για την ομάδα. Εμείς πρέπει να τον φέρουμε στο 100% για να μας ενισχύσει όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και γιατί, πλέον, έχει μεγαλύτερες ευθύνες και στα αποδυτήρια για να βοηθήσει τους νεότερους με την εμπειρία του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.