«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάξει το αμυντικό του κομμάτι γιατί όταν χάνει μπάλα έχει πρόβλημα, θέλαμε το καλοκαίρι τον Τσιγγάρα»

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, Αντώνης Μανίκας και αναφέρθηκε στον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στην Τούμπα, ενώ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι η «ελαφρά ταξιαρχία» ήθελε να αποκτήσει με μεταγραφή τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Χάρη Τσιγγάρα.

«Και στον πρώτο γύρο με τον ΠΑΟΚ είχαμε καλή εικόνα. Καλύτερα να δηλώσουμε άλλη έδρα γιατί μακριά από τη Ριζούπολη έχουμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Στα εκτός έδρας ματς παίζουμε πιο επιθετικά. Και χθες στην Τούμπα ξεκινήσαμε με επιθετικό σχήμα. Μέσα στην έδρα μας είχαμε και αποφάσεις διαιτητών που καθόρισαν αποτελέσματα, ενώ δεν είχαμε και εύκολο πρόγραμμα στην αρχή. Νομίζω το Πρωτάθλημα μας είναι δυο ταχυτήτων. 

Από την έκτη θέση και κάτω είμαστε όλοι σχεδόν κοντά. Η ομάδα μας χτίστηκε σε δέκα μέρες και χωρίς προετοιμασία ξεκινήσαμε το Πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο με εκείνο το ρόστερ της Β΄ να μείνει για την πρώτη κατηγορία. Νομίζω ο κ. Παράσχος τα είπε όλα χθες με τις δηλώσεις του. Όλοι το είπαμε καλύτερα να χάναμε, παρά να τραυματιζόταν ο Βιτλής. 

Κακά τα ψέματα ήταν θετικό αποτέλεσμα και μας αφήνει μια πικρία που στο τέλος που ισοφαριστήκαμε και με τον τρόπο που έγινε γιατί ξέραμε ότι ο Ίνγκασον είναι καλός στις στημένες φάσεις. Ο ΠΑΟΚ είναι κατώτερος των προσδοκιών και θα μπορούσε να είχε καλύτερη πορεία με βάση το ρόστερ του. Κάνει πολύ καλό έργο στις ακαδημίες του και προωθεί νεαρά παιδιά στην πρώτη ομάδα. Όλοι πρέπει να έχουν υπομονή και να δώσουν χρόνο στον Γκαρσία, αλλά όλοι πρέπει να παραδεχτούμε ότι πιο δυνατή ομάδα φέτος είναι ο Ολυμπιακός. Να σημειώσω όμως ότι ο ΠΑΟΚ έχει περιθώρια βελτίωσης. Πρέπει να κοιτάξει το αμυντικό του κομμάτι γιατί όταν χάνει μπάλα έχει πρόβλημα. Ο Τσιγγάρας περίμενα ότι θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το παιδί το θέλαμε το καλοκαίρι, αλλά οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δικεφάλου δεν καρποφόρησαν γιατί εμείς τον θέλαμε ως μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού. Είμαστε η μόνη ομάδα που δεν έχει δανεικούς. Και άλλες ομάδες μας πρότειναν παίκτες, αλλά δεν τους πήραμε για τον ίδιο λόγο με τον Τσιγγάρα».

Για τον τραυματισμό του Βιτλή:

«Σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Βιτλής, αλλά δεν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του όπως διαπιστώθηκε στην αρχή και ελπίζουμε σε δυο μήνες να είναι κοντά μας. Ο κ. Μονεμβασιώτης επενδύει οικονομικά στην ομάδα μας και είναι ευτύχημα για εμάς που βρίσκεται στον σύλλογο. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε σοβαρό τραυματισμό και στην πρώτη αγωνιστική σταθήκαμε άτυχοι. Ο γιατρός του ΠΑΟΚ μας βοήθησε πολύ, αλλά και η φιλοξενία του ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλή. Τέτοιες φιλοξενίες πρέπει να τις επαινούμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.