Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη πλέον τους βαθμούς στα Γιάννινα, οι αποδόσεις της Stoiximan

Γιώργος Καραγιάννης08 Μαΐου 2022

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής ντέρμπι τους, ο ΠΑΟΚ καλείται να πάρει τη νίκη απέναντι στον επικίνδυνο ΠΑΣ στα Γιάννινα. Και θέλει τους βαθμούς για λόγους ουσίας και όχι γοήτρου καθώς ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε λόγο για ξεζουμισμένους παίκτες και πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών που κάνουν πολύ πιο δύσκολο το έργο του. Είναι βέβαιο, μάλιστα, πως απέναντι στον ΠΑΣ θα κάνει και πάλι πολλές αλλαγές για να φρεσκάρει, όσο αυτό είναι δυνατόν, την ομάδα του. 

Η Stoiximan είναι εδώ για να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο με αμέτρητα στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ! 

Παρ' όλα αυτά ο ΠΑΟΚ έχοντας πιο ισχυρό κίντρο είναι το φαβορί για τη νίκη με το διπλό να δίνει 1.85 έναντι του 4.25 του άσου. Η κούραση και οι σημαντικές απουσίες εκατέρωθεν κάνουν πιο πιθανή την επίτευξη αρκετών γκολ. Πίστη για G/G στο 2.15 αλλά και στο over 2.50 γκολ σε απόδοση 2.35.

 Stoiximan Master: Διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 50.000€ κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ σε ένα παιχνίδι! 

Η επιλογή τελικού σκορ συνδυάζεται με τις προηγούμενες επιλογές μας. 1-2 στο 9.75 και 1-3 στο 19.50

Ως anytime σκόρερ θα προτιμήσουμε τον Νέλσον Ολιβέιρα στο 3.50 που αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και σε αυτό τον αγώνα. 

Σημαντικά παιχνίδια γίνονται και σε ΟΑΚΑ - Βικελίδης. Προβάδισμα στο G/G του 2.00 στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και στον άσο του 1.65 όπου και ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές απέναντι στον Άρη που καίγεται για τους βαθμούς. 

21+ 

 | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ 

 | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας 

 | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 

 | Παίξε Υπεύθυνα 

 Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές * 

 Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.