«Ο ΠΑΟΚ έχασε τη μάχη, όχι τον πόλεμο»

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Φεβρουαρίου 2020

Για τον κοροναϊό που έχει προκαλέσει πανικό στον κόσμο, αλλά και για τη μάχη τίτλου στην Ελλάδα μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την έξαρση του κοροναϊού: 

«Η κατάσταση έχει βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες. Αντιλαμβάνομαι ότι ο κοροναϊός είναι επικίνδυνος, αλλά δεν είναι θανατηφόρος. Είναι σοβαρός ιός κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες. Διαπιστώνω πανικό στον κόσμο. Μαθαίνω ότι τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Ελλάδα τα σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει, όμως δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεται ο κόσμος έτσι. Σημαντικό να προφυλασσόμαστε, αλλά όχι να τρελαινόμαστε».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να καλύψει το -5 από τον Ολυμπιακό:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό ρόστερ με ποιότητα έχει δημιουργήσει καλή ομάδα. Από την άλλη ο Ολυμπιακός είναι σε φοβερή κατάσταση κι αυτό φάνηκε από το διπλό που έκανε στην Άρσεναλ. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε τη μάχη την προηγούμενη Κυριακή στο μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα, αλλά όχι τον πόλεμο. Ο Δικέφαλος μπορεί να καλύψει το έδαφος στα πλέι οφ και να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, αλλά και να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και προκριθεί στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Κάθε παίκτης χαίρεται να αγωνίζεται σε τέτοια ντέρμπι. Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει οργανωθεί και έχει νοοτροπία νικητή κι αυτό φαίνεται στους τίτλους που έχει πάρει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.