Ο ΠΑΟΚ άρχισε το ξεψάχνισμα για ξένους από Ουκρανία-Ρωσία

Κώστας Πετρωτός10 Μαρτίου 2022

Δεν θα μπορούσε να αφήσει τον ΠΑΟΚ αδιάφορο η απόφαση της FIFA να δώσει την δυνατότητα σε ξένους παίκτες που παίζουν Ρωσία και Ουκρανία να μείνουν ουσιαστικά ελεύθεροι και να πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα μέχρι 7 Απριλίου. 

Προφανώς, για παράδειγμα, όταν προκύπτουν περιπτώσεις όπως του Κλάεσον που έχει ήδη μείνει ελεύθερος από την Κράσνονταρ σαφέστατα και απασχολεί. Όμως, σε άλλες περιπτώσεις θα χρειαστεί και συναίνεση των ομάδων, αλλιώς οι παίκτες από 1 Ιουλίου είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν πίσω και απλά μπορούν να βρουν ομάδα για λίγους μήνες.

Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να διαθέτει έναν ιδιοκτήτη που έχει τις άκρες του στην ρωσική και ουκρανική αγορά και ένα αθλητικό διευθυντή (Ζοσέ Μπότο) που δούλεψε στην Ουκρανία και έχει βοηθό (Αντρέι Φεντσένκοφ) από εκεί, στην Τούμπα έχουν ανοιχτές κεραίες για οτιδήποτε καλό μπορεί να προκύψει στην αγορά. 

Ήδη μία πρώτη συζήτηση είχε γίνει χθες το πρωί, όμως, είναι σαφές ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο αρχικά φάνηκε να προκύψει λαβράκι. Ο ΠΑΟΚ θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να βρει, αν υπάρχει η δυνατότητα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.