Ο Πανσερραϊκός θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή κόντρα στον υποβιβασμένο ΠΑΣ

Metrosport Team21 Απριλίου 2024

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των playout της Stoiximan Super League ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/4, 15:00, Novasports Prime), στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών.

Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην 3η θέση των playouts και στο +7 από από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ σε περίπτωση νίκης κόντρα στα ήδη υποβιβασμένα Γιάννινα θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε εκτός αποστολής τον Θυμιάνη, τον Μορέιρα (τιμωρημένος), ενώ θα στερηθεί και τις υπηρεσίες των Χόβαν, Μασκανάκη, Γκοτζαμανίδη, Παπαβασιλείου και Ανάκογλου.

Η ομάδα των Ιωαννίνων μετά τις μεγάλες εκτός έδρας νίκες που σημείωσαν η Κηφισιά στο Περιστέρι και ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη, υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Super League 2.

Πιθανή ενδεκάδα του Πανσερραϊκού: Κατσίκας - Δελιγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης - Ουεντραόγκο, Στάικος - Χατζιστραβός, Τόμας, Ουάρντα - Άλεξιτς.

Πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Νάγκι - Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος - Τζίνο, Καραχάλιος - Ροσέρο, Ριένστρα, Παμλίδης - Κόντε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.