Ο Πάνος Ρούτσι καταγγέλλει απόπειρα εναντίον του: «Προσπάθησαν να με χτυπήσουν με αυτοκίνητο»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2025

Σε σοβαρότατες καταγγελίες προχώρησε ο Πάνος Ρούτσι, ο πατέρας του αδικοχαμένου Ντένις στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών

Λίγες ημέρες αφότου ολοκλήρωσε την απεργία πείνας, με την οποία διεκδίκησε και πέτυχε την εκταφή της σορού του γιου του για τη διερεύνηση των ακριβών συνθηκών του θανάτου του, ο Πάνος Ρούτσι καταγγέλλει ότι πριν από τέσσερις ημέρες ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και με φιμέ τζάμια επιχείρησε να τον χτυπήσει.

«Άκουσα ένα αυτοκίνητο να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα και, όταν γύρισα το κεφάλι, ερχόταν καταπάνω μου. Ήμουν στο πλάι του και σήκωσα το χέρι μου προς το καπό, αλλιώς θα με είχε παρασύρει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ρούτσι σημείωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που βιώνει παρόμοιο περιστατικό, καθώς στο παρελθόν είχε παραβιαστεί το σπίτι της οικογένειας στη Θεσσαλονίκη, όπου διαμένει ο γιος του, Κρις.

Παράλληλα, ανέφερε πως «ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρακολουθούσε τον γιο μου», ζητώντας την άμεση παρέμβαση των αρχών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.