Ο Παναγιώτου πήρε χρόνο από τον Λουτσέσκου

Metrosport Team14 Αυγούστου 2022

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης – Κ.Πετρωτός

Όπως σημειώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ συμμετέχει με τον πλέον ενεργό τρόπο και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Παναγιώτου. Ο Παναγιώτου συμπληρώνει την τετράδα στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τους Ινγκασον, Κάργα και Κουλιεράκη. 

Θυμίζουμε πως ήταν παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έγινε στην Ολλανδία. Και ο τέσσερις παίκτες πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πρώτων αγώνων του πρωταθλήματος. Ο Παναγιώτου που αγωνίζεται ως δεξί στόπερ, μπήκε στο χθεσινό φιλικό στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. Αντικατέστησε τον Ινγκανσον. 

Στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε είχε θετική συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που έπαιξε ως αριστερό στόπερ στο χθεσινό φιλικό, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Και ο Παναγιώτου, είναι ένας πολλά υποσχόμενος παίκτης, από τα «σπλάχνα» του ΠΑΟΚ που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις, περισσότερο χρόνο συμμετοχής και με την σκληρή δουλειά, να καθιερωθεί (στο άμεσο μέλλον) στην ομάδα. 

Θυμίζουμε πως ο Λουτσέσκου μετά από συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες, είχε τονίσει πως θέλει στην ομάδα τους τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς (Ινγκανσον, Κάργα, Κουλιεράκη, Παναγιώτου) μετά τον τραυματισμό του Νάσμπεργκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.