Ο Ουνάι Έμερι είναι στο στόχαστρο για το πάγκο της Μπάγερν

Metrosport Team28 Μαρτίου 2024

Εκτός από τον Τσάμπι Αλόνσο και τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Ουνάι Έμερι βρίσκεται επίσης στη λίστα για το πάγκο της Μπάγερν.

Ο Τόμας Τούχελ δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Βαυαρών στο τέλος της σεζόν. Ως εκ τούτου οι Βαυαροί βρίσκονται στην αναζήτηση του ανθρώπου, με τον οποίο θα αναλάβει στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει το φαβορί, με τους ανθρώπους της ομάδας να τον έχουν σε πολύ υψηλή εκτίμηση, λόγω της εξαιρετικής  δουλειάς που κάνει με την τρομερή Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι είναι επίσης στη βαυαρική λίστα.

Ωστόσο, η ομάδα του Μονάχου δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά τα δύο ονόματα. Σύμφωνα με το "tz", δυνατή επιλογή αποτελεί και ο Ουνάι Έμερι. Ο Ισπανός προπονητής έχει εντυπωσιάσει με την εργασία του στην Άστον Βίλα και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Γερμανών.

Οι Χωριάτες υπό την καθοδήγηση του Έμερι βρίσκονται στην 4η θέση και αγωνίζονται για μία θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, ενώ βρίσκεται επίσης στα προημιτελικά του Conference League. 

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.