Ο Ολυμπιακός παραπατάει και ο Καραπαπάς μετράει Πρωταθλήματα

Metrosport Team08 Αυγούστου 2022

Πριν καλά-καλά συνέλθει από τον σκληρό αποκλεισμό με την εντός έδρας τεσσάρα από τη Μακάμπι Χάιφα που έβαλε πρόωρο τέλος στα όνειρα για πορεία στο Champions League, ο Ολυμπιακός δείχνει να αγκομαχά και στα προκριματικά του Europa League κόντρα στη Σλόβαν αφού έμεινε στο 1-1 στο Καραϊσκάκη. Γενικότερα παραπατά και απογοητεύει.

Κόντρα σε αυτές τις διαπιστώσεις που κάνει συνολικά ο ποδοσφαιρικός κόσμος της χώρας, ο Δ’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς έκανε ένα Insta Story μέσα από το οποίο θέλησε, για τους λόγους τους, να υπενθυμίσει τη διαφορά τίτλων της ομάδας του από τις υπόλοιπες, κάνοντας λόγο σε… τροφή για σκέψη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς:

«Τροφή για σκέψη… Ο Παναθηναϊκός έχει 20 πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός πήρε το 20ο του πρωτάθλημα το 1975, δηλαδή πριν 47 χρόνια. Η ΑΕΚ έχει 12 πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός πήρε το 12ο του πρωτάθλημα το 1956, δηλαδή πριν από 66 χρόνια. Ο Άρης και ο ΠΑΟΚ έχουν από τρία πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίτο του πρωτάθλημα το 1934, δηλαδή πριν από 88 χρόνια! Και μην ξεχνάτε: 47 μόνοι μας, 29 όλοι τους».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.