Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα επί του Αστέρα

Κωστής Παναγιώτου28 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 5-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάμες Ροντρίγκες, οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι με ένα γκολ και μια ασίστ.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν 29 βαθμούς, προσπερνώντας προσωρινά τον ΠΑΟΚ, οποίος αγωνίζεται στις 20:00 στην έδρα του Ατρόμητου, ενώ οι Αρκάδες έμειναν στους 14 βαθμούς και στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα να πάρουν προβάδισμα στο σκορ, με τον Φορτούνη να δίνει ωραία κάθετη πάσα στον Μπιέλ, οποίος με πλασέ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου και έκανε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (8') ο Αστέρας έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Αρχικά ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του Μπαράλες και στη συνέχεια το σουτ του Κρέσπι κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Έλληνα τερματοφύλακα.

Στο 35ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Χάμες Ροντρίγκες να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα εκτός περιοχής, αφήνοντας άγαλμα τον Παπαδόπουλο, γράφοντας το 2-0.

Ο Ολυμπιακός στο 68ο λεπτό καθάρισε το παιχνίδι, με τον Μπιέλ να πιέζει ψηλά, τον Χάμες Ροντρίγκες να κερδίζει την κατοχή, να πασάρει στον Μπακαμπού και εκείνος με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 84ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα με τον Γκάρι Ροντρίγκες να παίρνει το ριμπάουντ από την απόκρουση του Παπαδόπουλου και με δυνατό σουτ έκανε το 4-0, σκοράροντας το δεύτερο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και άλλο τέρμα στο 90+1', με τον Γκάρι Ροντρίγκες να σεντράρει από τα δεξιά προς το δεύτερο δοκάρι, εκεί βρέθηκε ο Μασούρας και κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα Τρίπολης, γράφοντας το 5-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Εμβιλά (80' Σαμασέκου), Φορτούνης (63' Γκάρι Ροντρίγκες), Χάμες (72' Μασούρας), Ελ Αραμπί (63' Μπακαμπού), Ανδρούτσος, Σωκράτης, Μπιέλ, Ινμπόμ Χουάνγκ, Ρέαμπτσιουκ (71' Μαρσέλο) και Ντόι.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Καρμόνα, Ντομίνγκεθ, Τασουλής (61' Σάνταφε), Μπαρτόλο (46' Γκαρντάβσκι), Ρεγκίς, Τιλίκα (61' Α. Ριέρα) και Μπαράλες (72' Μπερτόλιο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.