Ο Ντεφόε χώρισε λίγους μήνες μετά τον γάμο του μέσα σε όργια από φήμες

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2023

Ο πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής, Ζερμέν Ντεφόε, χώρισε με τη σύζυγό του λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, οποίος είχε κοστίσει 200.000 λίρες. Ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ που παντρεύτηκε πριν από περίπου έξι μήνες, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Μάλιστα, ορισμένα ΜΜΕ της Αγγλίας αναφέρουν πως ο Ντεφόε πέρασε χωριστά τα Χριστούγεννα από τη σύζυγό του, ενώ άλλες πηγές κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο. Η Sun αναφέρει χαρακτηριστικά: Ο γάμος φαίνεται να έχει πρόβλημα. Θα νόμιζες ότι θα ήθελαν να περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί ως σύζυγος, αλλά δεν τα κατάφεραν, οπότε τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου καλά».

Σε συνέντευξή του πρώην ποδοσφαιριστής είχε πει για το γάμο του: «Αυτό είναι το μέλλον μου, αυτό είναι για πάντα, αυτό είναι το άτομο με το οποίο θέλω να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου. Το να αφιερώσω όλη μου τη ζωή στη Ντόνα Ντεφόε ήταν ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που έχω κάνει ποτέ και ανυπομονώ να ζήσω μια ζωή γεμάτη αγάπη και ευτυχία.

Ο γάμος μας ήταν σαν ταινία και ευχαριστώ τον Θεό που μας ευλόγησε με μια τόσο ξεχωριστή μέρα με την οικογένεια και τους φίλους που σημαίνουν τον κόσμο για εμάς». Αλλά όπως φαίνεται να πράγματα δεν πήγαν όπως υπολόγιζε.

Τέλος, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα ο Ντεφόε ένα μήνα μετά το γάμο του ζήτησε από μια νοσοκόμα να βρεθούν με σκοπό να κάνουν σεξ και να πάνε βόλτα με το πανάκριβο αμάξι του, εκείνη δέχτηκε, αλλά όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν παντρεμένος έφυγε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.