Ο Ντε Χέα δέχθηκε 40 συνεχόμενα πέναλτι!

Metrosport Team27 Μαΐου 2021

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίντ ντε Χέα, έχει δεχθεί τα 40 τελευταία πέναλτι που του εκτέλεσαν, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στη διαδικασία των πέναλτι, όπως στον τελικό του Europa League με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ. Το τελευταίο πέναλτι που απέκρουσε ήταν το 2016, στην αναμέτρηση για το FA Cup κόντρα στην Έβερτον!

Από τότε, σε 40 εκτελέσεις που αντιμετώπισε κάτω από την εστία τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και της Εθνικής Ισπανίας, ο Ίβηρας τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αποκρούσει ούτε ένα πέναλτι!

«Πάρτι» στα social media

Από τα 11 πέναλτι που εκτέλεσαν στον Ντε Χέα οι περισσότεροι περίμεναν ότι θα πιάσει τουλάχιστον ένα. Στο twitter, λοιπόν, έγινε... πάρτι, με τη φαντασία του κόσμου να οργιάζει. Στα μηνύματα που ακολουθούν θα δείτε τον Ισπανό να εκτελεί υπό τους ήχους του soundtrack του Τιτανικού. 

Θα δείτε τον Μπρούνο Φερνάντες να δακρύζει επειδή τον βλέπει να εκτελεί πέναλτι, όπως και το... πλάνο του professor από το Casa de Papel, στο οποίο ο Ντε Χέα έχει... ρόλο κλειδί για να δώσει την κούπα στη Βιγιαρεάλ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.