Ο ΠΑΟΚτσής νοσηλευτής με το «20» του Βιεϊρίνια: «Οι ασθενείς ήξεραν την τρέλα μου»

Metrosport Team27 Μαΐου 2020

Αίσθηση έκανε εδώ και καιρό το ρεπορτάζ με τον ΠΑΟΚτσή νοσηλευτή στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας, που παλεύει καθημερινά με τον  Covid 19 έχοντας και το δικό του «γούρι», το οποίο σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, στην πλάτη της προστατευτικής του στολής ήταν γραμμένη η λέξη ΠΑΟΚ και ο αριθμός 20, που παραπέμπει στον αριθμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Το Metropolis 95,5 τον εντόπισε και τπν φιλοξένησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», στην οποία εξήγησε τους λόγους που έγραψε στην στολή του τη λέξη ΠΑΟΚ με το όνομα και τον αριθμό του Βιεϊρίνια, αναφέρθηκε πώς έγινε ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι λόγω της διαμονής του στη Νότια Ελλάδα και τις υποχρεώσεις του δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να πάει στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας:

«Ήταν ένας τρόπος να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Οι ασθενείς ήξεραν ότι ήμουν ΠΑΟΚ, παρότι από την ολόσωμη στολή δεν φαίνεται σχεδόν τίποτα. Ο κάμεραμαν από το Open μου είπε ότι είναι Αρειανός και θα... κόψει το πλάνο. Μετά πήγα σπίτι και με είδα παντού. Βγήκα και μαζί του και τα είπαμε. Έγινε χαμός από μηνύματα που δέχτηκα από τους φίλους του ΠΑΟΚ. Εγώ είμαι από το Αγρίνιο και οι περισσότεροι της ηλικίας μου γίναμε ΠΑΟΚ από το μπάσκετ και τον Μπάνε. Ο Βιεϊρίνια μου αρέσει πολύ και χάρηκα που επέστρεψε στην ομάδα μας. Έδωσε μεγάλη μάχη να γυρίσει και τα κατάφερε παρά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη. Προσπάθησα κάποια στιγμή να τα πούμε από κοντά. Δουλεύω με τη γυναίκα μου Σ/Κ και όταν έχεις οικογένεια είναι δύσκολο να πας να δεις την αγαπημένη σου ομάδα. Δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να έρθω στην Τούμπα και να παρακολουθήσω τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ευτυχώς ως χώρα πήραμε έγκαιρα και σοβαρά μέτρα. Ο κόσμος που νοσούσε από τον κορωνοϊό περνούσε δύσκολα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει θεραπεία κι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Επειδή δουλεύω χρόνια στη μονάδα ευτυχώς είχαμε υλικό και μπορέσαμε και αντεπεξήλθαμε».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.