Ο Νικολάς Κουαλιάτα έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team28 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Ετοιμάζει βαλίτσες για τη Θεσσαλονίκη ο 22χρονος Ουρουγουνός μέσος. Είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο, μεγάλο βήμα, στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Η πρόκληση του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη. Ο Κουαλιάτα, ή Κουαλιατά όπως ήδη τον αποκαλούν εκπρόσωποι του Δικεφάλου, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Παράλληλα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, στους Μοντεβιδέο Γουόντερερς με επιτυχία. Η ουσία είναι πως ο Κουαλιάτα θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, μόλις τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Μοντεβιδέο. Ο ΠΑΟΚ θα δαπανήσει ένα ποσό της τάξεως των 1,8 εκατ. δολλαρίων για να τον φέρει στην Τούμπα.

Όσον αφορά τις εναπομείναντες αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με τους Μοντεβιδέο; Για την ακρίβεια, δύο αγώνες έμειναν στο καλεντάρι των Γούοντερερς μέχρι τη διακοπή. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πλάθα Κολονία, αύριο Κυριακή, ενώ η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το πρωτάθλημα της Απερτούρα είναι εντός έδρας στις 5 Ιουνίου κόντρα στην Μπόστον Ρίβερ. Μετά θα δοθεί η δυνατότητα στον Κουαλιάτα να ξεκουραστεί και ο στόχος είναι να έρθει στη Θεσσαλονίκη το συντομότερο δυνατόν. Πριν τις 21 Ιουνίου φυσικά. Για να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στο νέο του περιβάλλον.

Το συμβόλαιο του Νέσμπεργκ έως τις 30 Ιουλίου

Και ο Νορβηγός Ιβάν Νέσμπεργκ θα ενσωματωθεί στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, όμως πρέπει να ξεπεραστεί ένα μικρό….θεματάκι. Το συμβόλαιό του με την Βαλερένγκα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουλίου. Πρακτικά, εάν θέλει η διοίκηση της Νορβηγικής ομάδας, να δημιουργήσει….μικροπροβλήματα στον Νέσμπεργκ, μπορεί να μην του επιτρέψει να φύγει από την ομάδα νωρίτερα. Από τον ΠΑΟΚ αποφεύγουν τους υψηλούς τόνους, θέλουν να λυθεί το θέμα ήπια, προκειμένου να βρίσκεται ο Νέσμπεργκ στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία και να μπορέσει να παίξει στα πρώτα επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα γίνουν τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.