Ο νεόνυμφος Αντριάνο χώρισε γιατί πήγε να δει το Μουντιάλ- Είχε παντρευτεί πριν 24 ημέρες!

Metrosport Team05 Δεκεμβρίου 2022

Το ποδόσφαιρο ανέκαθεν δημιουργούσε προβλήματα στα ζευγάρια, όμως οι συγκεκριμένοι το παρατράβηξαν, καθώς διέλυσαν τον μόλις 24άρων ημερών γάμο τους, εξαιτίας του Μουντιάλ. Λόγος γίνεται για τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Αντριάνο, που «παράτησε» τη γυναίκα του, για τη στρογγυλή θεά.

Μόλις 24 ημέρες κράτησε ο γάμος του Αντριάνο, ο οποίος πήγε να δει με τους φίλους του το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ελβετία !Βέβαια, στη γυναίκα του μπορούσε να πει μια κουβέντα ο Αντριάνο αντί να φύγει και να γυρίσει στο σπίτι μετά από δυο ημέρες...

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, ο Αντριάνο ενημέρωσε την σύζυγό του ότι θα κάνει ένα ταξίδι-αστραπή στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να δει και το παιχνίδι της Βραζιλίας με την Ελβετία παρέα με καλούς φίλους του. Μόνο που η γυναίκα του δεν ήξερε ότι θα μείνει διήμερο μακριά από το σπίτι ο Αντριάνο και έτσι όταν επέστρεψε έγινε μεγάλος καυγάς.  Κι όχι μόνο αυτό, αλλά φαίνεται πως εξαιτίας αυτού το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί με τον γάμο του να διαρκεί μόνο 24 ημέρες!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.