Ο Νεϊμάρ «άδειασε» τον πατέρα του: «Υπέγραφα ό,τι μου έλεγε να υπογράψω»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2022

Ο Νειμάρ που ταξίδεψε μέχρι την Βαρκελώνη, για να λύσει δικαστική υπόθεση από το παρελθόν του στην Μπαρτσελόνα, προσπάθησε να την γλυτώσει ρίχνοντας όλο το βάρος στο πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα έχει βρεθεί εδώ και πολλά χρόνια μπλεγμένος σε υπόθεση διαφθοράς και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης δύο ετών και 10 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο, σε αυτή τη δίκη που πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Ο ίδιος στην κατάθεσή του επέρριψε κάθε ευθύνη στον πατέρα του που λειτουργεί και ως ατζέντης του

«Ο πατέρας μου ήταν πάντα υπεύθυνος για τις διαπραγματεύσεις για το συμβόλαιο, ήταν πάντα υπεύθυνος για όλα αυτά. Υπογράφω ό,τι μου λέει να υπογράψω», τόνισε, ενώ απάντησε πως δεν θυμόταν να συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις της συμφωνίας το 2011 με την Μπαρστελόνα γύρω από τη μετακίνησή του στην ομάδα, δύο χρόνια μετά.

Πλέον, όμως, δεν θα είναι απαραίτητα τα ταξίδια με δρομολόγιο Παρίσι- Βαρκελώνη, καθώς του δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχει, μέσω τηλεδιάσκεψης, αν το επιθυμεί, για μια τελευταία φορά στο τέλος της δίκης, που έχει προγραμματιστεί για τις 31 Οκτωβρίου. Από την πλευρά τους, οι δικηγόροι του Νεϊμάρ υποστηρίζουν ότι ο πελάτης τους δεν έχει διαπράξει κανένα αδίκημα και τα 40 εκατομμύρια ευρώ που έλαβε αντιστοιχούν, σύμφωνα με τους ίδιους, σε «νόμιμο και σύνηθες μεταγραφικό μπόνους στην ποδοσφαιρική αγορά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.