«Ο Νάρεϊ θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, δύσκολα να ρίξει τις απαιτήσεις της η Φορτούνα»

Metrosport Team11 Ιουλίου 2022

Ο Έλληνας δημοσιογράφος του γερμανικού Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5  και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ και εξήγησε γιατί κολλάει η μεταγραφή του 27χρονου εξτρέμ στον Δικέφαλο. 

Όπως ανέφερε: «Η υπόθεση Νάρεϊ έχει αποδειχθεί σήριαλ. Ο Άλοφς δεν πείθεται εύκολα κι αν ικανοποιηθεί δεν παραχωρεί παίκτη της ομάδας του. Ο Νάρεϊ έχει συμφωνήσει για τον ΠΑΟΚ κι αυτό είναι το καλό κομμάτι για τον Δικέφαλο. Που δεν έπαιξε στο φιλικό όμως κακό κάνει κι όχι καλό. Το θέμα είναι το οικονομικό κι από αυτά που ακούμε είναι μεγάλη η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Γερμανοί ζητούν αρκετά. Σας είχα πει με 1.5 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους θα μπορέσει η Φορτούνα να μπει στη διαδικασία να παραχωρήσει τον Νάρεϊ. 

Από την πλευρά της γερμανικής ομάδας βγαίνει ότι δεν είναι κοντά με τον ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι υπάρχει ακόμα δρόμος στην υπόθεση. Εγώ δεν νομίζω οι Γερμανοί να ρίξουν τις απαιτήσεις τους. Και τώρα που ξεκινάει η Τσβάιτε Λίγκα δύσκολα θεωρώ να πει ο Νάρεϊ ότι δεν θέλει να αγωνιστεί. Είναι καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Όμως κάτι του λείπει για να μην έχει προτάσεις από ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Σαν παίκτης θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι σίγουρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.