Ο Νάρεϊ και το κεφάλαιο εθνική ομάδα

Κώστας Πετρωτός25 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι γεννημένος στο Νοϊβίντ της Γερμανίας από Τογκολέζους γονείς και μεγάλωσε στην χώρα της Κεντρικής Ευρώπης. 

Παρόλα αυτά έχει επισκεφτεί την πατρίδα των γονιών του (τελευταία φορά που έχει βρεθεί εκεί ήταν το 2019). Είναι λογικό το ερώτημα στην περίοδο αγώνων εθνικών ομάδων που διανύουμε «γιατί δεν αποτελεί μέλος της εθνικής Τογκό». 

Η αλήθεια είναι ότι παρότι από αυτή την εθνική έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες όπως ο Αντεμπαγιόρ ή ο Μπέμπου της Χοφενχάιμ (αμφότεροι, βέβαια, μεγαλωμένοι εκεί), δεν είναι από τις αφρικανικές χώρες με παρουσία σε Μουντιάλ ή Κόπα Αφρικα.

Οι πληροφορίες που συνέλεξε η «Μ» και το metrosport.gr είναι ότι η Ομοσπονδία της χώρας κατά καιρούς έριξε γέφυρες στην πλευρά του Νάρεϊ για να αγωνιστεί, αλλά ο ίδιος είχε αφοσιωθεί στην συλλογική καριέρα του για να φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο, γεγονός που σε συνδυασμό με τις χαμηλές επιδιώξεις της εθνικής Τογκό, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, τον έχουν κάνει επιφυλακτικό στο να ανοίξει αυτό το έξτρα κεφάλαιο στην καριέρα του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.