Ο Μπρούμα έδωσε τη λύση για τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Metrosport Team25 Απριλίου 2021

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ, μετά από πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπρούμα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέρασε στο παιχνίδι στο 46' στη θέση του Φορτούνης και πήρε κυριολεκτικά τους ερυθρόλεκους στις πλάτες του, πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του στο 50' και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 74' ο Βαλμπουενά θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός, πλέον, μετά και από αυτή του την επιτυχία έφτασε τους 82 πόντους στην βαθμολογία, ενώ η ΑΕΚ μένει τρεις βαθμούς πίσω από την δεύτερη θέση και με την... παρηγοριά ότι πραγματοποίησε θετικό πρώτο ημίχρονο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Κρίστινσον – Σεμέδο (80' Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Χολέμπας – Ανδρούτσος, Τιάγκο Σίλβα, Μπουχαλάκης (46' Εμβιλά), Ρέαμπτσιουκ – Φορτούνης (46' Μπρούμα), Μασούρας (68' Βαλμπουενά) – Χασάν (46' Ελ Αραμπί)

ΑΕΚ: Αθανασιάδης – Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου – Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι (70' Σακχόφ), Μάνταλος, Γαλανόπουλος (83' Τάνκοβιτς), Λόπες (84' Μιτάι) – Αλμπάνης (57' Γκαρσία), Ανσαριφάρντ (70' Κρίστιτσιτς)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.