Ο Μπράντον Τόμας τον ζάλισε και ο Τάισον τον έβγαλε… νοκ άουτ!

Γιώργος Ζαΐρης19 Ιανουαρίου 2023

Τεράστιο βήμα πρόκρισης για τον… τελικό έκανε χθες ΠΑΟΚ και είναι ξεκάθαρο πως αν εξαιρέσουμε το δοκάρι του Τσέριν, το σκορ τον αδικεί και θα μπορούσε αυτή η καθαρή νίκη να εξελιχθεί σε θρίαμβο και ουσιαστικά να έχει πάρει την πρόκριση από χθες. Προφανώς και είναι αφελές να θεωρήσουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ήδη στους «4» αλλά από την άλλη είναι το φαβορί όχι μόνο λόγω του σκορ αλλά όσο και της εμφάνισης του. Πολύ περισσότερο όταν τόσο ο Σβαμπ όσο και ο Ολιβέιρα αναμένεται να είναι βασικοί στο δεύτερο ματς της Λεωφόρου και ακόμη πιο έτοιμος ο Τάισον.

Ο ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά στο δεύτερο με την ίδια ενδεκάδα έκανε το τέλειο παιχνίδι. Με έναν εξαιρετικό Κωνσταντέλια να σκυλιάζει και να πιέζει αφόρητα και να επιβραβεύεται για αυτό με το γκολ του Τόμας που σε ανοικτό χώρο έκανε αυτό που έπρεπε αφού όλο το προηγούμενο διάστημα μέσα στην περιοχή έδειχνε εγκλωβισμένος.

Ο Ισπανός ζάλισε τους πράσινους με το πρώτο χτύπημα και ο Τάισον τους έβγαλε νοκ άουτ. Ο Βραζιλιάνος που με το πρώτο ουσιαστικά άγγιγμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και δικαίωσε τον Λουτσέσκου που είχε πει μετά το ματς με τον ΟΦΗ πως θα τον «πιέσει» να παίξει έστω και για ένα τέταρτο.

Με δεκάρι τον Κωνσταντέλια και τον Τάισον ως μια επιπλέον λύση στα άκρα - που αυτόματα θα βάλει πίεση στον κακό για μεγάλο διάστημα Νάρεϊ – ο ΠΑΟΚ αποκτά μια τεράστια δυναμική που πρέπει να την εκμεταλλευτεί.

Σε πρώτη φάση πρέπει να επικεντρωθεί στο ματς του Πρωταθλήματος. Με ένα θετικό αποτέλεσμα θα μετρήσει διπλό κέρδος. Αφενός τους βαθμούς και αφετέρου θα κρατήσει χαμηλά τη ψυχολογία του Παναθηναϊκού που ήδη είναι με την πλάτη στον τοίχο σε ότι έχει να κάνει με το Κύπελλο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.