«Ο Μπράντον Τόμας θελει να βάλει πολλά γκολ για να μείνει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2023

Ο Νίκος Πολατίδης, φίλος του επιθετικού του ΠΑΟΚ Μπράντον Τόμας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τον Ισπανό, οποίος πέτυχε και το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ διευκρίνισε την παρεξήγηση που έχει γίνει με τον δίδυμο αδερφό του, χρεώνοντας πολλές φορές τον ποδοσφαιριστή του "δικεφάλου" για νυχτερινές εξόδους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο αδερφός του Μπράντον μένει μαζί του στη Θεσσαλονίκη και είναι ίδιος με τον Μπράντον, μέχρι και το μαλλί είναι ίδιο. Έχουν πει διάφορα, επειδή ο Τζόρνταν (αδερφός του Μπράντον) βγαίνει, χρεώνουν στον Μπράντον ότι βγαίνει.

Εγώ πολλές φορές του λέω να βγάζει φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να καταλάβουν ότι είναι ο αδερφό σου. Ένας άνθρωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε δει τον Τζόρνταν και νόμιζε ότι ήταν ο Μπράντον, οποίος όμως ήταν στο ξενοδοχείο Μακεδονία. Το μόνο που δεν έχουν ίδιο είναι τα τατουάζ. Ο Μπράντον είναι ένας καλός τρελός. Θα αφήσει τα κόκκαλά του στο γήπεδο, είναι τέτοιος ποδοσφαιριστής. Επίσης, είναι αγαπητός μέσα στα αποδυτήρια. 

Ήθελε παρά πολύ να πετύχει ένα μεγάλο γκολ, όπως το χθεσινό. Επειδή είχε λίγες συμμετοχές στεναχωριόταν. Θέλει να τα δώσει όλα, έχει το DNA του ΠΑΟΚ. Θα τον βοηθήσει πολύ το γκολ και θα έχει ανάλογη συνέχεια. Χθες ήταν τρελαμένος, ήταν πολύ χαρούμενος.

Είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος και θέλει να μείνει εδώ. Στην αρχή ήταν μόνος του. Πλέον, όμως, ο Σβαμπ τον έχει πάρει δίπλα του. Και έχει ξεκινήσει να μαθαίνει ελληνικά. Θέλει πολύ έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ, αλλά προτεραιότητά του είναι να πετύχει και άλλα γκολ για να μείνει στην ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.