Ο Μπράμπετς και μια βολική συγκυρία

Metrosport Team12 Μαρτίου 2022

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της Superleague που δεν έχει χάσει δευτερόλεπτο συμμετοχής. Το κοντέρ έγραψε 26 συμμετοχές με 2.482 αγωνιστικά λεπτά. Μοναδικός που τον πλησιάζει είναι ο Μανώλης Σάλιακας αλλά στον δεξιό μπακ του ΠΑΣ κοστίζει το γεγονός ότι έχασε 22 λεπτά σε αγώνα της ομάδας του με τον Παναιτωλικό καθώς είχε αντικατασταθεί. 

Στο παρελθόν υπήρξαν κι άλλοι παίκτες οι οποίοι δεν έχασαν δευτερόλεπτο από τους αγώνες της ομάδας τους. Ο Ανχελ Κρέσπο (ΠΑΟΚ), ο Ντομίνγκεζ στην εποχή που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο και ο Αντζέτζο ως παίκτης της Λαμίας. Στην περίπτωση του Μπράμπετς μετρά το γεγονός ότι συνδύασε το απόλυτο με το καθαρό μητρώο καθώς δεν έχει δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Η περίπτωση του Τσέχου επιβεβαιώνει το ρητό που λέει… «κάθε εμπόδιο σε καλό». Δεν ήταν λύση που είχα κατά μου οι «κίτρινοι» το περασμένο καλοκαίρι. Τότε ήθελαν τον Αρίμπας, τον Μαουρίσιο Λέμος και άλλους. 

Ο Μπράμπετς προέκυψε λόγω της οικονομικής καταστροφής που υπέστη η Βικτόρια Πλζεν μετά τον αποκλεισμό της στο Conference League. Τότε προτάθηκε στον Αρη κι όταν οι «κίτρινοι» αντιλήφθηκαν περί τίνος πρόκειται τον απέκτησαν μέσα σε τρεις ημέρες. Κι αυτή η βολική συγκυρία εξελίσσεται σε ευεργετική βάσει της αγωνιστικής εικόνας του παίκτη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.